• Hieronta Imatra

  Suomi chat jyväskylä hieronta imatra

  suomi chat jyväskylä hieronta imatra

  Tilaa Imatran Seudun Kehitysyhtiön uutiset. Riitta Laine sai yrittäjyyskipinän jäätyään eläkkeelle palkkatyöstään. Riitalla oli jo ennestään klassisen hierojan koulutus ja hän lähti Ohtaniemen Pitotilan emännän, keittiömestari Riitta Laitisen työnantajalista on vaikuttava. Keväällä yritys siirtyi Imatran Seudun Digitoimisto TinyGiant syntyi neljän oman alansa asiantuntijan yhteisestä innostuksesta.

  Yrityspalvelut Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi Yritä! Asiakkaidemme käytössä on Fysios®-applikaatio , josta löytyy harjoitteluohjelma, ja jonka avulla voi lähettää viestin omalle fysioterapeutille tulossa keväällä Kun oireet helpottuvat, tarkistamme hoito- ja harjoitusohjeet.

  Annamme ohjausta ja tukea harjoitteluun ja tarpeen mukaan jatkamme fysioterapiahoitoja. Tarkastuskäynneillä varmistamme, että saavutetut tulokset ovat säilyneet. Autamme äkillisissä, toistuvissa ja pysyvissä kiputiloissa sekä leikkauksen, sairastumisen ja vammautumisen jälkeen. Meiltä löydät huippuluokan palvelut lapsille ja nuorille, ikääntyneille Tutustu Fysioksen uusiin fysioterapia-alan ammattilaisiin. Tapahtumat, kilpailut ja konsertit ovat tärkeitä ja suosittuja paikkoja Iskelmäheimolaisille.

  Kanavapäällikkö Ari Ojala ari. Toimituspäällikkö Sanna Wänskä sanna. Mediamyynti Bauer Media Oy Katso yhteystiedot. Lähettämällä ylläolevan lomakkeen hyväksyn Bauer Media Oy: Lisäksi mikäli osallistut kilpailuun hyväksyt yleiset kilpailusäännöt. Toimitus Paikallistoimittaja Ninni Suntio etunimi. Mediamyynti Puhelin 03 myyntipalvelu mediataloesa.

  Eija Torri myynti-ja tuotepäällikkö p.