• Nuru-hieronta Hanko

  Kielikoru seksiä ulkona

  Se yhdistää ulkoilmaelämyksen sekä tuttuuden ja turvallisuuden. Aidat ovat juuri sopivasti edessä. Rannasta tulee mieleen loma ja tietty spontaaniuus. Meren tuoksu ja aaltojen ääni voivat luoda hyvinkin hedelmällisen ilmapiirin seksille. Vetäytykää hieman syrjemmäksi, levittäkää viltti allenne ja lopun voit kuvitella. Kuuman kesäpäivän aikana viileässä suihkussa on mukavaa rentoutua tai pitää lisäksi hieman yhteistä kivaa.

  Muistakaa kuitenkin erillinen, silikonipohjainen liukaste, sillä vesi huuhtoo elimistön omat liukasteet tehokkaasti pois. Lähtekää veneilemään merelle ja harrastakaa seksiä keskellä merta. Intiimimmäksi tunnelma tuskin pääsee, kun ketään ei ole lähimaillakaan. Jos menette mökille, älkää tyytykö leikkimään mökissä, vaan myös ympäröivässä metsässä.

  Seksi metsässä on hyvällä tavalla alkukantaista ja jollain tavalla se voi myös tuntua paluulta juurille, takaisin luontoon. Peukalo alkoi hellän hierontansa kirsikallani ja etu- ja keskisormi löysivät kostean vakoni. Ne aloittivat piinaavan leikkinsä liukuen tuskallisen hitaasti vaollani pian ne kuitenkin löysivät tiensä sisälleni ja liukuivat pehmyedessäni nopentaen tahtiaan koko ajan.

  En kestänyt enään vaan kuiskasin Nikon korvaan haluavani lisää ja kädet liukuivat pois kosteudestani ja kiertyivät ympärilleni ja kantoivat minut rantaan. Rannalla Niko laski minut maahan ja käteni vaelsivat hänen selkäänsä alemmas tavioittaen pakarat ja jatkaen matkaan peniksen luokse. Laskeuduin polvilleni ja otin elimen pään suuhuni. Kiusoittelin terskaa kielelläni ja näin kuinka Niko nautti kielikoruni kosketuksesta.

  Otin koko peniksen suuhuni ja aloin imeä sitä hitaasti tahdin kuitenkin nopeutuessa koko ajan. Näin kuinka Niko yritti pidätellä ettei tulisi vielä joten lopetin leikkini. Niko painoi minut hiekalle selälleni ja alkoi suudella kaulaani. Toinen käsi hiveli kylkeäni ja toinen hieroi klitoristani hellästi.

  Suu tavoitti rintani nopeasti, imasin toisen nipukan sisäänsä ja pyöritti sitä kielellä. Se ei kuitenkaan riittäny ja pian Niko siirtyin suutelemaan vatsaani ja valuin sisäreidelleni. Reideltäni suu siirtyi klitorikselleni ja alkoin imeä. Kädet sivelivät reisiäni ja pakaroitani hellästi. Suu tavoitti lemmen nesteitä tihkuvan vakoni ja viipyi sen suulla tuskallisen pitkään pian kieli kuitenkin painui pimeyteeni ja alkoin leikkinsä ja halusin yhä enemmän.

  Orgasmi värisi vatsani pohjassa ja kielin liukuin vaostani pois. Niko nosti minut hiekalta syliinsä ja tarttui lantiooni. Terska kiusasi sykkivää kosteuttani eikä suostunut sisälleni.

  En kestänyt enään vaan halusin Nikon sisääni heti. Kiedoin toisen käteni Nikon kaulalle ja toisella ohjasin penistä sisääni. Tunsin kuinka iso elin painui syvälle sisääni ja täytti huutavan tyhjyyteni. Niko alkoi liikkua sisälläni hitaasti mutta nopentaen tahtia koko ajan. Löysimme yhteisen rytmin ja elin sisälläni liikkuin yhä nopeammin. Vatsani pohjassa väreileni orgasmi, pian kuuma aalto vyöryi ylitseni ja huutoni hukkuivat meren kohinaan.

  Kohta jo tunsin Nikon selän värisevän ja kuuma neste suihkusi sisälleni. Kiedoimme vartalomme yhä tiukemmin toisiimme ja rintani painautuivat Nikon hikiseen ja lihaksikkaaseen rintakehän.

  Niko suuteli minua ja kysyin tulenko hänen luokseen yöksi Samaa mieltä edellisten kanssa-todella hyvä ja ei liian rivoa tekstiä!

  Älä kiltti kultaseni lisäile tähän mitään runoutta, tuntuu tyhmältä lukea lemmen neisteistä ja tyhjyydestä seksistoorissa. Vastaa alkuperäiseen viestiin meren rannalla Olin juuri tullut töistä kotiin ja olin aika väsynyt koska töissä oli ollut kiireitä niinkuin lauantaisin yleensä.

  Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

  Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

  Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

  Rannasta tulee mieleen loma ja tietty spontaaniuus. Meren tuoksu ja aaltojen ääni voivat luoda hyvinkin hedelmällisen ilmapiirin seksille. Vetäytykää hieman syrjemmäksi, levittäkää viltti allenne ja lopun voit kuvitella.

  Kuuman kesäpäivän aikana viileässä suihkussa on mukavaa rentoutua tai pitää lisäksi hieman yhteistä kivaa. Muistakaa kuitenkin erillinen, silikonipohjainen liukaste, sillä vesi huuhtoo elimistön omat liukasteet tehokkaasti pois.

  Lähtekää veneilemään merelle ja harrastakaa seksiä keskellä merta. Intiimimmäksi tunnelma tuskin pääsee, kun ketään ei ole lähimaillakaan. Jos menette mökille, älkää tyytykö leikkimään mökissä, vaan myös ympäröivässä metsässä. Seksi metsässä on hyvällä tavalla alkukantaista ja jollain tavalla se voi myös tuntua paluulta juurille, takaisin luontoon. Nämä asiat miehen tulisi tietää naisen orgasmista.

  Suhde puumanaisen kanssa kiinnostaa. Uin Nikon luokse ja hän otti minua kädestä kiinni ja veti lähelleen. En voinut sille mitään että Nikon kosketus sai minut värähtämään. Niko hiveli selkääni ja värisin osaksi siksi että vesi oli kylmää ja osaksi siksi että Niko hiveli selkääni.

  Niko halasi minua ja sanoi että mä lämmitän sua. Hymyilin Nikolle hellästi ja Niko veti minua lähemmäksi lämmintä rintakehäänsä. Niko katsoin minua syvälle silmiin ja tunsin sulavani hänen lämpimän katseensa alla. Tunsin kylmien väreiden kulkevan selkääni pitkin kun Nikon kädet vaelsivat kehollani ja tunsin itseni hyvin pieneksi Nikon syleilyssä.

  Nikon kädet löysivät rintani ja alkoivat puristella niitä. Tunsin kuinka Nikon penis suureni reittäni vasten. Otin elimen kätteni ja tunsin sen sykähtelevän. Aloin liikutella kättäni edestakaisin ja kuulin Nikon voihkaisevan.

  Niko nosti minut syliinsä ja kädet hamuilivat lisää kosketeltavaa. Ne likuivat reidelläni etsien päämääräänsä tunsi värähdyksen kun sormet löysivät etsimänsä. Peukalo alkoi hellän hierontansa kirsikallani ja etu- ja keskisormi löysivät kostean vakoni. Ne aloittivat piinaavan leikkinsä liukuen tuskallisen hitaasti vaollani pian ne kuitenkin löysivät tiensä sisälleni ja liukuivat pehmyedessäni nopentaen tahtiaan koko ajan.

  En kestänyt enään vaan kuiskasin Nikon korvaan haluavani lisää ja kädet liukuivat pois kosteudestani ja kiertyivät ympärilleni ja kantoivat minut rantaan. Rannalla Niko laski minut maahan ja käteni vaelsivat hänen selkäänsä alemmas tavioittaen pakarat ja jatkaen matkaan peniksen luokse.

  Laskeuduin polvilleni ja otin elimen pään suuhuni. Kiusoittelin terskaa kielelläni ja näin kuinka Niko nautti kielikoruni kosketuksesta. Otin koko peniksen suuhuni ja aloin imeä sitä hitaasti tahdin kuitenkin nopeutuessa koko ajan.

  Näin kuinka Niko yritti pidätellä ettei tulisi vielä joten lopetin leikkini. Niko painoi minut hiekalle selälleni ja alkoi suudella kaulaani. Toinen käsi hiveli kylkeäni ja toinen hieroi klitoristani hellästi.

  Suu tavoitti rintani nopeasti, imasin toisen nipukan sisäänsä ja pyöritti sitä kielellä. Se ei kuitenkaan riittäny ja pian Niko siirtyin suutelemaan vatsaani ja valuin sisäreidelleni. Reideltäni suu siirtyi klitorikselleni ja alkoin imeä. Kädet sivelivät reisiäni ja pakaroitani hellästi. Suu tavoitti lemmen nesteitä tihkuvan vakoni ja viipyi sen suulla tuskallisen pitkään pian kieli kuitenkin painui pimeyteeni ja alkoin leikkinsä ja halusin yhä enemmän.

  Orgasmi värisi vatsani pohjassa ja kielin liukuin vaostani pois. Niko nosti minut hiekalta syliinsä ja tarttui lantiooni. Terska kiusasi sykkivää kosteuttani eikä suostunut sisälleni. En kestänyt enään vaan halusin Nikon sisääni heti.

  Kiedoin toisen käteni Nikon kaulalle ja toisella ohjasin penistä sisääni. Tunsin kuinka iso elin painui syvälle sisääni ja täytti huutavan tyhjyyteni. Niko alkoi liikkua sisälläni hitaasti mutta nopentaen tahtia koko ajan. Löysimme yhteisen rytmin ja elin sisälläni liikkuin yhä nopeammin.

  Vatsani pohjassa väreileni orgasmi, pian kuuma aalto vyöryi ylitseni ja huutoni hukkuivat meren kohinaan. Kohta jo tunsin Nikon selän värisevän ja kuuma neste suihkusi sisälleni.

  Muistakaa kuitenkin erillinen, silikonipohjainen liukaste, sillä vesi huuhtoo elimistön omat liukasteet tehokkaasti pois, kielikoru seksiä ulkona. Peukalo alkoi hellän hierontansa kirsikallani ja etu- ja keskisormi löysivät kostean vakoni. Viesti on mainos tai massapostitus. Voit myös miesseuraa suomi chat Suomi Kiedoimme vartalomme yhä tiukemmin toisiimme ja rintani painautuivat Nikon hikiseen ja lihaksikkaaseen rintakehän. Laskeuduin polvilleni ja otin elimen pään suuhuni. Vastaa alkuperäiseen viestiin meren rannalla Olin juuri tullut töistä kotiin ja olin aika väsynyt koska töissä oli ollut kiireitä niinkuin lauantaisin yleensä.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *