• Nuru-hieronta Hanko

  Pano pillu hyvä pimppi

  pano pillu hyvä pimppi

  Itse fyysinen suoritus on välillä jopa niin puuduttavaa, et lopuksi melkein runkkaa tai pyytää muijaa runkkaamaan et saa homman pakettiin. Varsinkin kännissä voi käydä näin eli ei meinaa lasti lentää sitten millään. Mut joo onhan se pillu kuitenkin eri asia ja ennen kaikkea se, että siinä pillussa on ihminen kiinni. Kyllä se runkkaaminenkin on mukavampaa kun sen tekee joku toinen. Kannattaa kokeilla, ei siinä aina pildeä tarvita. D ole mitään tunteita sitten sitä naista kohtaan.. Tuokin kommentti ihanku ois just runkannu 5 kertaa putkeen ja menee nussimaan lehmänpersettä.

  Ei kun se pointti on just siinä henkisessä konneksioonissa. Tossahan lukeekin et "Mut joo onhan se pillu kuitenkin eri asia ja ennen kaikkea se, että siinä pillussa on ihminen kiinni.

  Kyl mä ainakin arvostan sitä yhdessäoloa ja halimista, siinähän se koko juttu onkin. Jos kyse olis pelkästä seksuaalisesta tyydytyksestä niin se pillu ei todellakaan olisi "niin paljon parempaa kuin käteenveto". Helppoahan se olisi runkata nopeesti ja lähteä tyydytettynä pelaamaan kaverien kanssa lätkää, mutta jostain syystä se ei vaan mene niin Käteenvetohan on tunnetusti kertaa parempaa kuin huono pillu.

  Vähänkin kokeneempi mies tietää ettei huonosta pillusta kannata innostua, eikä jaksakaan. Hyvä pillu hyvässä mielentilassa on eri asia. Mutta kun kokemusta alkaa tulla niin ei sitä huonoista pilluista jaksakaan enää innostua. Käteenveto on aivan omassa kastissaan kun sitä vertaa huonoon panoon. Saat päättää mitä ajattelet ja minkälaisia kissoja katselet vaikkapa netistä.

  Voit käyttää siihen aikaa niin paljon kuin huvittaa. Vanha totuushan on että "miehen mielestä ihanneaika seksiaktille on noin 1,5 tuntia. Siis pillu on hyvää vain sellaisessa hyvässä mieletilassa, tavallaan kun saa naista niin miehelle pillu on ns. Käteenvedolla tyydytetää pelkkää seksuaalista mielihyvää ja voi olla paljon pillua parempaa jos käyttää NAISTA samaan. Huono pillu on sellainen, jossa naisen ja miehen välillä ole muuta kuin kyrpä.

  Joten sellanen turhanpäivänen paukuttaminen n ns. Lämpö ja läheisyys halaukset suudelmat kosketukset hyväilyt jne. Ei toista ihmistä voi mikään korvata. Seksi on sosiaalista kanssakäymistä. Siksi se on niin paljon parempaa kuin yksin touhuaminen. Harva tyttö ventovieraalle tai puolitutulle antaa vaikka kuinka panettaisikin hyvä niin. Siinä ei paljoa paina silloin, kuinka hyvin muija kenetkin tuntee.

  Ei se kyllä aja samaa asiaa. Kundeille tulee se voittajan tunne sängyssä kun nainen silleen ähkii ja puhkii ja haluaa kovemmin: Jos olisit kertonut että kuinka useasti itseäsi hoitelet niin tähän sinun kysymykseesi olisi saanut paljon paremmin perspektiiviä. Jos hoitelet itsäesi kaksi kertaa vuodessa ja kyselet tuollaista, niin silloin sinä et ole mikään muu kuin toisten tapoja moralisoiva jeesustelija jonka mielipiteellä voi pyyhkiä takapuolensa.

  Jos taas hoitelet itseäsi vähintään viisi kertaa viikossa, nautit sormettelusta pitkään ja olet täysi-ikäinen niin mitä jos aletaan seurustelemaan? Mielestäni yhdyntä on aika turhaa ja paljon hauskempaa on harrastaa esileikkiä ja räplätä itseään vaikka toista katsellen. Varsinkin kun takaapäin työstää, niin pillupierut tulee niin rajulla paineella, että tukka hulmuaa ja hilseet lähtee päästä.

  Millä vaimon pillun saisi hiljaiseksi? En ole muilla naisilla moista pöristintä havainnut olevan. Työkalut Ilmoita asiaton viesti.

  En ole moista havainnut kelläkään naisella ja kuitenkin aika montaa on tullut jyystettyä. Yhdeltä tuli takaapäin pannessa pieru ja se vei kyllä halut vähäksi aikaa. Sain kuitenkin skarpattua ja penis pysyi kovana ja pystyin hommamaan orgasmit molemmille.

  Eipä asiasta kyllä puhuttu ja olikin sen päivän viimeinen pano. Silti se van halus lisää. Kahvion pöydällä, asiakkaan kanssa No sepäs oli mukava panna jotain narkkari-raasua Saitteko kaikki HIV: Luulen että, ""irstain pano"" on vielä edessä päin, tai ainakin toivon niin. Olen kerran pannut 4 eri miehen kanssa samana yönä. Se oli kyllä härskin menon huippu. Mulla vähän samantyyppinen kokemus. Lähdin ravintolasta kahden minua n. Rakastelimme kolmistaan ja kävi ilmi, että he olivat sisaruksia.

  Pyysin heitä rakastelemaan keskenään, he laittoivat ensin hanttiin mutta lopulta suostuivat kun sanoin muuten lähteväni. Nain toista takaapäin samalla kun hän nuoli siskonsa pillua joka sai ensin orgasmin sen jälkeen tulin toisen kanssa samaan aikaan.

  Hetken levättyämme siskot vaihtoivat paikkaa ja nain myös toista tällä kertaa anaaliin kun hän sitä pyysi. Lopuksi nuolin vielä molemmat naiset. Mun irstain pano oli kun pantiin kaverin kanssa sen tyttöystävää ja lopuksi mun kaveri runkkas spermat mun ja tyttönsä naamalle!

  Kaikkein irstain kokemukseni oli noin vuosi sitten kun olimme juhannuksena veneilemässä kaverini ystävien veneellä,meitä piti olla neljä pariskuntaa mutta ei ollut kuin minun vaimoke ja viisi miestä,kaikki siinä 40 vaiheilla.

  Juhannus aattona ajoimme pienelle saarelle ja ankkuroiduimme siihen viettämään aattoa,tothan veneessä oli sauna jonka lämmitimme ja hyvin nauttittujen juomien jälkeen eikun kaikki yhdessä saunomaan ja uimaan,ja uimaan ja saunomaan jossain vaiheessa huomasin kuinka eräs kavereista teki tuttavuutta vaimokkeeni kanssa saunassa enkä kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota vaan kävin taas vilvottelemassa,tullessani takaisin näin kuinka vaimokkeeni otti kaverilta suihin saunan lauteilla ja toinen hamusi hänen pilluaan sormillaan takaapäi annoin kaiken jatkua ja menin itse mukaan leikkiin,kota suurinpiirtein kannoimme vaimokkeeni ulos kannelle missä oli enemmän tilaa meidän leikeille.

  Olin etuoikeutetusa asemassa ja menin vaimokkeni taakse ja työnnyin hänen märkään pilluunsa muiden katsellessa vierestä hetken kuluttua yksi kavereista työnsi kyrpänsä hänen suuhunsa jota alkoi innokkaana imemään. Tätä panemista ja imettämistä kesti koko juhannus aatonyön aamutunneille asti pieniä taukoja lukuunottamatta. Viellä juhannus päivänäkin vaimokkeeni sai pariin kolmeen kertaan vierasta kyrpää sekä tuttua,tai siis siinä vaiheessahan ne kaikki olivat jo tuttuja kyrpiä.

  Tämä juhannus jää varmasti pysymään muistoissani aina,ikävä vaan että emme enään ole viettämässä yhteisiä juhannuksia silloisen tytöystäväni kanssa. Tapasin syrjäisellä metsäpolulla viehkeän naisen. Hetken häntä katsellen huudahdin peloittavasti: Nyt annat heti,tai muuten käy kuin viimeviikolla,Ullavalla! Niinpä hän säikkynä antautui välittömästi. Kun temput tehtyämme,kokoilimme vaatteita,nainen kysäisi mitä tapahtui Ullavalla?

  Pakko oli myöntää,että siellä jäi saamatta. Iso Jorma , Aikoinaan Englannissa ollessani opiskelemassa vietimme iltaa isommalla jengillä. Loppuillasta paikalla oli enää 5 tyyppiä. Minä ja kaverini ja yksi irkkupimu ja kaksi paikallista pimua. No jotenkin juttu kääntyi ""itse asiaan"". Sen verran kaikilla oli yksi asia meilessä, että päätimme alkaa hommii paikasta väittämättä. Siinä sitten vuorotellen naisia paukuteltiin , jne.

  By the way paikkana oli asuntolan tv-huone. Irkkupimu oli loistava pakkaus! Tämä tapahtui jo kauan sitten kun olin vielä melkoisen kokematon.

  Vanhemman veljen vaimon kanssa oltiin hyvät kaverit, kun oltiin samanikäiset. Kerran ryypättiin porukalla ja kun jäätiin hetkeksi aikaa kahden, koitin pillun oikein kunnolla.

  Hän olisi mielellään antanutkin, mutta silloin ei ollut mahdollisuutta. Hieman myöhemmin kävin heillä, kun tiesin rouvan olevan yksin.

  Talon emäntä oli pienessä lomahiprakassa ja kuumana kesäpäivänä bikineissä.

  Kysykää mitä vaan 14v pojalta Tylsää kysykää mitä vaan. Palleihin ja alavatsaan koskee runkkaamisen jälken Oon 13 vuotias poika, oon runkannut jo muutaman kuukauden. Kait se käteenveto on vain korvike, ja pillu on aitoa. Munan vatkaaminen vaatii energian käyttämistä, mutta nainen osaa liikuskella päällä omin voiminkin?

  Itsellä ei ole minkäänlaista pillunpuutetta, vaikka en ole 20 vuoden ikään mennessä kertaakaan sellaiseen työnnellyt elimiäni. Runkkaamisella pärjää vallan hyvin eikä minulla ole edes mitään yritystä päästä poikuudesta.

  Omin käsin voi sitäpaitsi tehdä juuri niin kuin tuntuu parhaalta. Ehkä jotkut ajattelevat runkkaamisen olevan säälittävää ja siksi tekevät kaikkensa saadakseen seksiä.

  Itse en jaksa ajatella niin. Paljon säälittävämpää muutenkin olisi käyttää älyttömästi aikaa ja vaivaa pelkän pillun vuoksi, etenkin kun tälla naamalla ja persoonalla irtoseksiä löytyisi kovan työn tuloksena ehkä kerran vuodessa ja silloinkin niin ruman kumppanin kanssa, ettei varmasti edes nousisi. Miten voit sanoa, että on säälittävää käyttää aikaa pillun metsästämiseen jos et edes tiedä mistä jäät paitsi?

  Voi olla, että sinulle saaminen on työn ja tuskan takana mutta et voi silti yleistää, että se on hölmöä hommaa. Kyllä pillu on pillu ja useimmiten käden voittaa.

  Ei aina, mutta useimmiten: Luonto on niin tarkoittanu. Oishan se lisääntyminenkin aika vaikeeta jos kaikki vaan vetäis käteen ja somittais. On se vain niin pirun makeeta, jo se että saa koittaa pimppiä, yhden runkkauksen voittaa. Tuntuu kuin sähköisku menisi läpi vartalon, varsinkin jos on vielä luomupillu. Pillujakin on kuule erilaisia eikä se nussiminen läheskään aina niin hirveen ihmeellistä ole.

  Itse fyysinen suoritus on välillä jopa niin puuduttavaa, et lopuksi melkein runkkaa tai pyytää muijaa runkkaamaan et saa homman pakettiin.

  Varsinkin kännissä voi käydä näin eli ei meinaa lasti lentää sitten millään. Mut joo onhan se pillu kuitenkin eri asia ja ennen kaikkea se, että siinä pillussa on ihminen kiinni.

  Kyllä se runkkaaminenkin on mukavampaa kun sen tekee joku toinen. Kannattaa kokeilla, ei siinä aina pildeä tarvita. D ole mitään tunteita sitten sitä naista kohtaan..

  Tuokin kommentti ihanku ois just runkannu 5 kertaa putkeen ja menee nussimaan lehmänpersettä. Ei kun se pointti on just siinä henkisessä konneksioonissa.

  Tossahan lukeekin et "Mut joo onhan se pillu kuitenkin eri asia ja ennen kaikkea se, että siinä pillussa on ihminen kiinni. Kyl mä ainakin arvostan sitä yhdessäoloa ja halimista, siinähän se koko juttu onkin.

  Jos kyse olis pelkästä seksuaalisesta tyydytyksestä niin se pillu ei todellakaan olisi "niin paljon parempaa kuin käteenveto".

  Helppoahan se olisi runkata nopeesti ja lähteä tyydytettynä pelaamaan kaverien kanssa lätkää, mutta jostain syystä se ei vaan mene niin Käteenvetohan on tunnetusti kertaa parempaa kuin huono pillu. Vähänkin kokeneempi mies tietää ettei huonosta pillusta kannata innostua, eikä jaksakaan. Hyvä pillu hyvässä mielentilassa on eri asia. Mutta kun kokemusta alkaa tulla niin ei sitä huonoista pilluista jaksakaan enää innostua. Käteenveto on aivan omassa kastissaan kun sitä vertaa huonoon panoon.

  Tuo on kyllä aivan totta. Olen kymmeniä kertoja runkkaillut himassa, ja katellut pornoo kun akat on saanut kunnolla kyrpää joka reikään, ilman mitään estoja. Nyt mulla on kerrankin mahis samaan ja rupeen heti valittamaan. Nyt loppu valitus, nyt nautitaan kunnon pornosta, ja jaettu ilo on kaksinkertainen ilo: Vaimoa en siitä ota, pillua, persettä ja suuta kylläkin.

  Tossa saatto olla pientä säikähdystä, kun mulla ei ole ollut ennen noin avoimesti seksistä pitävää naista. Varsinkaan jonka kanssa on saanut tehdä just sitä mitä haluaa ja just siellä missä haluaa. Helvetin kivaa kyllä on ollut. Pidä nyt hyvä mies kiinni siitä sitten jos se siis myös seksin ulkopuolella on ok tyyppi. Tuollaiset naiset ovat harvinaisia. Täällä muut valittavat, ettei muija anna, ja sinä meinaat antaa kenkää, kun antaa.

  Kokeilepa itse suoltasi sormella, niin huomaat, että se on tiukka vain sulkijalihaksen kohdalta. Onko sinua paljonkin pantu sinne? Ensin täällä huudetaan kovaan ääneen palstoilla, että "anna persettä"! Sitten jollain käy tuuri, että löytää naisen joka siitä tykkää Ei oo tiukka, on horoperse Seksuaalisesti kypsä nainen tuhlaa itseään pojankloppien kanssa. Eikö omatuntosi annan periksi, että naisella on menneisyys?

  Ja ilmeisen aktiivinen on ollut. Vituttaakohan naistasi, että jos oot paneskellut muiden muijien kanssa? Toivottavasti muijas tajuaa laittaa sut pihalle ennen kuin alat käyttämään hänen seksuaalista aktivisuutta hyväkseen.

  Kakkonen on yleensä alkuun tiukka, kun mennään sisään. Kunha se rentoutuu ei ole yleensä sen tiukempi kuin pillukaan. Etenkin jos on pillun lihakset kunnossa ja nainen osaa niitä käyttää niin ei ole mikään ihme, että olisi löysempi. Sinulla ei ole tyttöystävää. Pyllypanon pointti taitaa olla siinä että silloin vasta nainen on "alistunut" täysin, sen pitemmälle ei enää pääse.

  Katse, kosketus, suudelma, tissien hierominen, pillun nuoleminen, pilluun pano, perseeseen pano. Olisko tossa toi järjestys.

  Naises osaa pitää perseensä rentona eikä jännitä, antaa sun paukuttaa ja nauttii siitä. Tottakai se on sitä muiden kanssa harjoitellut mutta ole onnellinen ettei kaikkee tartte aina opettaa. Juu, ihan hyvin sanottu, sinä lotion varmaan olet ihan oikeassa ja juuri noinhan se meilläkin "pitkän kaavan" mukaan naidessa menee mutta haluaisin kuitenkin tuon "alistumisen" tilalla käyttää sanaa "antautuminen".

  En haluaisi peppupanossa mitenkään alistaa kumppaniani, eikä hänkään sitä niin koe. Me olemme siinä tasa-arvoisia, hän rentouttaa ja tarjoaa peppunsa minun työnnyttäväkseni, ja minä teen sen hellästi ja hänen nautintonsa huomioon ottaen.

  Emme me alista toisiamme, en koskaan vaatisi rakkaaltani mitään sellaista mitä hän ei oikeasti tahdo. Molemminpuolinen täydellinen antautuminen, siihen kannattaa pyrkiä. Olin humalassa ja en ymmärtänyt mistään mitään ;-. Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa ;-. En kestä tätä häpeää, kun se oli isäni kaveri ;-. Kertokaa- please, mitä te tekisitte? Onneksi voi olla kesän eri paikkakunnalla.

  Kiihottava runkkaus kun nainen katselee Olen vain kerran päässyt runkkaamaan siten, että nainen on katellut touhujani. Tämä tapahtui asuessamme keskustassa. Vastapäätä meitä oli toimistorakennus jossa työt päättyivät normaalisti neljän aikaan. Vaimoni oli matkustanut ystävättärensä luokse viikonlopuksi ja katselin olohuoneen sohvalla pornoa ja runkkailin samalla hiljaa itseäni.

  Ilta hämärsi ja olin sytyttänyt valot. Verhot olivat sivussa kuten tavallisesti. Olin aikaisemmin huomannut, että toimistorakennuksen yhdessä huoneessa oli ollut valo.

  Ajattelin, että se oli unohtunut päälle. Valo ei enää palanut ja näin liikettä ikkunassa. Kiirehdin takaisin sohvalle kulli pystyssä ja laiton videon pyörimään. Samalla tihrustin silmäkulmain takaa vastapäistä ikkunaa joka oli pari kerrosta korkeammalla omaamme. Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla.

  Hän selvästikin katseli touhujani. Tilanne oli todella kiihottava. Hellitin aina välillä ihan pakostakin ja annoin kullini sojottaa hänen katseltavaksi. Runkkasin taas itseni melkein valmiiksi ja hellitin viime vedoilla.

  Käännyin sohvalla selälleni ja nostin toisen jalkani selkänojalle ja toisen annoin taipua lattialle tarjoten näin katselijalleni vielä paremmat näkymät. Näin kuinka tyttö hieroi rintojaan toisella kädellä puseron päältä.

  Valitettavasti en nähnyt hänen toista kättään koska hän oli tuon pari kerrosta ylempänä. Kuvittelin että tuo toinen käsi hyväili nuoren tytön märkää pillua. Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli.

  Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle.

  Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt. Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi. Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla. Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko.

  Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas. Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas. Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa.

  Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään.

  Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn.

  Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään.

  Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia.

  Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

  Pano pillu hyvä pimppi -

  Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Ikkunareunan takaa kurkisteli sama vaalea tyttönen jonka olin monta kertaa bongannut päivisin työajalla. Monella on kanttia huudella puskista käsin mutta harva osaa perustellaa huutonsa. Oli todella hyvä paikka kun oli jaloille kunnon hyvä suihinotto helsinki seksi. Jokainen pillu vain elää hetken sen, sen minkä kohtalo on hälle määräävä. Nuorena nainut pallinsa tyhjentävä ja lapsen saanut pysyy terveenpänä eikä niin rinta- eikä eturauhassyöpä iske. Lähdin ravintolasta kahden minua n. Juu, ihan hyvin sanottu, sinä lotion varmaan olet ihan oikeassa ja juuri noinhan se meilläkin "pitkän kaavan" mukaan naidessa menee mutta haluaisin kuitenkin tuon "alistumisen" tilalla käyttää sanaa "antautuminen". By the way paikkana oli asuntolan tv-huone. Silti se van halus lisää. Tuo visuaalinen puoli, jonka toit esiin, pitää varmasti paikkansa. Mulla vähän samantyyppinen kokemus. Se, että joku muu ei tykkää, on mulle ihan vitun sama. Karvat on ajeltu parin millin sängeksi. pano pillu hyvä pimppi

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *