• Prostituoituja Rovaniemi

  Iskuri netti as

  iskuri netti as

  Eikä tulis mieleenkään ottaa euroakaan. Eli epätoivoiset miehet, miettikää nyt edes hieman. VOit jäädä mihin tiedonvaloon tahansa, mutta minä kerron sinulle: Tänä päivänä poliisilla on soluttautumisoikeuskin, ellet sitä tiennyt. Siinä on teletunnistetieto pikkusen pieni juttu. Hilja sielä kaikki televalvoja, hoono soomi anta kymppi mulle puhelin aika tavata se essobaari minä suukotta sua ja lav jyy longtaim? Telekuuntelusta on lain valossa on erotettava televalvonta.

  Televalvonnassa on kysymys salassa pidettävien puhelinnumeroiden tai muiden tunnistetietojen hankkimisesta viesteistä, jotka on lähetetty rikoksesta epäillyn käyttämästä puhelinliittymästä, sähköpostiosoitteesta tai faksilaitteesta taikka vastaanotettu edellä mainittuun viestimeen.

  Tietoja on oikeus saada myös matkaviestimen sijainnista. Puhelinliittymä voidaan tilapäisesti jopa sulkea kokonaan. Teletunnistetietoja voivat lisäksi saada käyttöönsä laissa määritellyt viranomaiset. Käytännössä kyseessä on aina rikoksen selvittäminen tai ehkäiseminen ja tietojen luovutusta pyytää esitutkintaviranomainen eli lähinnä poliisi tai tulli. Nykyisen lain mukaan heillä pitää olla tuomioistuimen lupa teletunnistetietojen saamiseksi. Rikoksen yhteydessä tietoliikennetietoja voidaan käyttää monella tapaa.

  Varsinaisten teletunnistetietojen lisäksi voidaan törkeämpien rikosepäilyjen kohdalla hyödyntää myös televalvontaa. Tällöin voidaan kuunnella reaaliaikaisesti puheluita tai seurata sähköpostiviestiliikennettä. Homot myös esiintyvät tyttöinä ja pyytävät pojilta kalujen ja perseiden kuvia. Ja miehet hölmöt laittavat ja homot kiittää. Onko sinulla jotain pelättävää kun koetat nyt muuttaa mustaa valkoiseksi täällä? Näillä jutuilla haetaan muoti-ilmiöön nk. Voi hyvän tähden sentään.

  Älä nyt sovella lakia televalvonnasta teletunnistetietoihin. Televalvontaa käytetetään vakavissa rikoksissa tarkoittaa: Teletunnistetietoja kerätään aivan joka arkipäivä pienimmissäkin rikosepäilyissä, kuten jo sanoin: Kyllä, myös prepaid liittymistä voi tehdä mobiiliostoksia. Prepaid liittymistä tuotteen tai palvelun hinta veloitetaan heti asiakkaan puheajasta. Onko se sekson ostaminen rikos vao ei? No ei ole älykkyydellä pilattuja ainakaan nuo huijarit; aivan kamalaa suomen kieltä ja kieliopittomuutta, mutta ehkä juuri tuollainen tyhmyys vetoaa sitten noihin keski-ikäisiin setiin, kun menevät lankaan noin helppoihin yrityksiin.

  Tässä taas eräs vedätys samaiselta ilmoituspalstalta. Taitavat olla samat huijarit asialla. Nyt pyydetään jo aitoa rahaa pankkitilille! Tulla sinne sun tänne, mitä ikinä keksitään.. Nappasin sun ilmotuksen siis ihan sattumalta, niitä oli tuolla aika paljon, katotaan nyt sitten mitä tästä tulee..

  Mulla on aika tiukat ehdot, enkä tee mitään poikkeuksia, mutta ei ne kyllä oon niin tiukat.. En tosiaan oo mikään huononnäköinen jos näät: Eli siirrät mulle 20 euroa, minkä jälkeen annan sulle mun osoitteen ja puhelinnumeron..

  Tää on tällänen varmistus juttu, älä sitä ihmettele.. Miltäs susta ja haluutkos lähettää kuvia? Laita pia varmistus tulemaan niin tavataan jo ens viikon alussa.. Vaikka olisi miten ruma akka miehiä on kyllä jonossa ottamassa. Siellä ärsyttää kun laittaa etsivänsä jotakuta tositarkoituksella, niin puolessa viesteissä kysytään kiinnostaako seksi, naisena haluaisin ensin tutustua ihmiseen ja miehet taas haluaa ensin seksiä ja tutustua vasta sitten.

  Sekoilemalla ensin ei kunnollista ihmisuhdetta rakenneta. Naiselle pitää heti tehdä selväksi että haluaa seksiä. Muutoin nainen ajattelee että miehessä on jotain vikaa ja homma kuihtuu kasaan.

  Näin se käytännön elämässä menee. Ei hyvänen aika, jos sieltä joku löytyy, niin kohdelkaa sitä arvoisenaan. Älkää moista paskaa päästäkö lähellekään. Tervehdys Ei löydy järkevää porukkaa. Sinne on verkostoitunut maksullisia , joka toinen on maksullinen, mulle riitti. Maksullisia täynnä,katson parhaaksi pysyä erossa. En tiedä onko "vika" alueessani Joensuu mutta tuntuu että kyseinen sivusti vetää puoleensa jo puolisollisia seksiseuran etsijöitä. Moni sanoo suoraan olevansa varattu, ja valtaosa hakee jonkinlaista salaista seuraa.

  Läskei typeryksii ja laihoi Mensalaisii. Eli ei sieltä mitään löydy. Plajon siellä on kusettajia huoria ja teinejä. Mä löysin kerran iskurista upean tummaihoisen miehen. Oli tosiaan ihana tyyppi tavattiin monena vuonna ja aina seksiä. Olen itse normaali ei mikään lihava vaan liikunnallinen pitkä nainen, olin varmaan 15 v vanhempi kun se mutta hyvin meni joka suhteessa.

  Et sillai, hyvää kannattaa kysyä??? Siis onko nyt kyse http: Mies vuosimallia Itse olen löytänyt seuraa ja jos hakuehdoilla hakee tai tarjoaa niin eikö silloin ole siinä kategoriassa, johon itsekin lukeutuu. Kokemukset ovat laidasta laitaan, mutta vielä ollaan plussan puolella.

  Enemmänkin tuntuu olevan useammalla ihmisellä kriteerit niin itsestään kuin haun kohteesta niin korkealla, että kaikki menevät riman alta Chubbychaser by Fate Olen 32v mies, ihan ookoo-näköinen ja olen vaihdellut aika paljon ilmoitukseni tekstiä ja nimimerkkiä ja kokeillut eri juttuja ja tässä tulos: Paljon maksullista seuraa ja nekin lihavia ja jopa valikoivat asiakaskuntaansa.

  Itseä ei kiinnosta maksaa seksistä. Aidot naiset taas saavat sen vastausta päivästä joten et erotu, ellet ole lihaksikas ja hyviä valokuvia. Pienikin virhe ulkonäössä minulla se on hampaat ja tukka , niin hylsy tulee jos nyt edes ilmoituksesi katsotaan 5 Sitten on oma lukunsa teinipojat, jotka naamioituvat naisiksi ja pyytävät rahaa tai blogipisteitä erinäisin keinoin.

  Toivottavasti kukaan ei noin läpinäkyviin huijauksiin mene. Lyhyt ilmoitus saa enemmän vastauksia kuin pitkä, olen huomannut. Mitä enemmän jätätä mielikuvituksen varaan, sitä parempi. Kunhan on joku koukku jolla erotut massasta. Paljon tasokkaampia naisia olen saanut sänkyyn vaikka menemällä juttelemaan kaukoliikenteen bussissa vieruskaverille tai baarissa. Ehkä jossain PK-seudulla tilanne voi olla toinen mutta näin Pirkanmaalla.

  Mielestäni nettideittailu on nykypäivää, eikä pelkästään kerro ihmisestä kuin sen, että etsii jotain. Olen muutamilla treffeillä käynyt, eikä vastaan ole tullut yhtään hullumpia tyyppejä. Se kemia ja sähkö on kuitenkin jäänyt puuttumaan. Toki monella 30 paremmalla puolella elävällä jo elettyä elämää on. On perustettu perhe, joka syystä ja toisestakin kariutunut.

  Itseäni ei miehen lapset haittaa ja en ole kokenut oman lapseni haittaavan. Toki yksinhuoltaja en ole. Tämä epätoivoinen ja nettideittailu ei enää ole yhtäkuin. Oma aikani ei riitä yökerhoihin työn ja harrastusten lisäksi.

  Toki ihmisiä voi tavata Prisman kahvihyllyllä tai harrastusten yhteydessä. Enkä varmasti ole lihava, ruma ja tyhmä. Sikaa säkissä en huoli, enkä sikaa muutenkaan. Joten vastailkaa vain niihin naisten viesteihin ja omin sanoin. Olen nyt tovin etsinyt seuraa iskurin kautta, tosin ainakin vielä huonolla menestyksellä. Vastauksia olen saanut lähinnä reilusti ylipainoisilta tai maksullisilta naisilta.

  Olen itse 44v, hyvin toimeentuleva, asiallinen ja nuorekas, parisuhteessa elävä mies. Iskurista olen yrittänyt löytää fiksua, katseenkestävää seuraa illallisille, leffaan, kahville, kävelylle jne.

  Ja vaikka haenkin vain viatonta seuraa, hotelli-iltojeni piristykseksi, niitä kun tulee vuodessa jonkin verran, niin tuntuu ainakin iskurissa sellainen seura olevan kiven alla, vaikka olen omaan ilmoitukseeni panostanutkin sen verran, että ei pitäisi jäädä epäselväksi, etten hae panoseuraa, enkä etenkään maksullista seuraa. Samoin ilmoituksestani käy selväksi, että pärjään taloudellisesti, pukeudun siististi, kykenen tuottamaan enemmän kuin 4 sanan lauseita jne.

  Miksi sitten iskuri, työmatkoillani päivät ovat sen verran kiireitä, alkaen jo aamulla, niin ei huvita, eikä kiinnosta notkua missään baareissa enää iltaisin.

  Joten eipä ainakaan vielä voi kehua sivustoa.. Mihin ihmeeseen sitten sitä naisseuraa haet jos et kerran seksiin? En jotenkin jaksa uskoa, että kukaan varsinkaan jo parisuhteessa elävä mies hakisi naista ihan vain platoniseksi seuraksi ilman lihallisia taka-ajatuksia Minulla on vain ja ainoastaan positiivista sanottavaa iskurista. Käteen jäi erittäin tasokas rakastaja joka pani minua monta vuotta.

  Vuosi sitten menin kai jonkinlaiseen mielenhäiriöön kun vastasin kuvattomalle miehelle iskurissa koska hänen teksti oli lyhyt ja myyvä.

  Asian ydin on että meitä miehiä on ihan liikaa naiset vaatii ihan mahdottomia. Itsellä on ollut ilmoitus pari kertaa. Vastauksia tulee todella paljon ehkä noin kpl yhteen ilmoon. Jotkut miehet jopa haukkuvat tuntematonta ilmoittajaa ovat niin vihaisia koska eivät saa naista. Eivät varmaan saa seuraa jos ovat niin pissapäitä. Miehistä voin sanoa et muutaman olen nähnyt ei tullut vakituista jonkun kanssa kävin vain kahvilla.

  Ei ollut mielenkiintoa enempään. Erään tapasin autossa päivällä, hän jo melkein veti aseen esiin, joten jätin asian sikseen. En voi sanoa et oli kovin fiksua. Joku voi löytää ihan ok tyypin kun jaksaa ottaa yhteyksiä mutta vaivaa se vaatii, eikä ole sen arvoista.

  Ei sieltä elämänkumppania kannata etsiä, mutta seksiseuran etsimiseen se on paras paikka. Itse olen saanut sieltä monta varattua ihan hyvän näköistä kissaa lakanoiden väliin.

  Itse olen ilmoituksella etsinyt varattua seuraa, sillä en etsi mitään vakavaa, ja olen sitä myös hyvin löytynyt. Yllättävän paljon on naisia, hotka ovat puutteessa parisuhteessaan. Palstalta löytyy pelkästään huoria ja kusettajia, sekä alaikäisiä seksiseuran tarjoajia, valvonta olematonta, siis todella etova palsta, eikä enää pariin vuoteen ole tehnyt mieli vastata yhdellekkään.

  Mutta jos te vastaattte, perustakaa palstaa varten ihan oma sähköposti, jonka voitte milloin tahansa poistaa, älkääkä luoko sähköpostia omalla nimellänne, älkää olko heti kuvianne pistämässä, tai muutenkaan kertoko itsestänne kuin ympäripyöreästi, sillä niin monesti huomattu, että vaikka kuinka miehenä seuraa haette naisesta, vastapuolella on useasti myös mies, joka esiintyy naisena. Yleisesti kyllä suositan välttämään tuota palstaa.

  iskuri netti as Mutta tiukkaa karsintaa niin kyllä sieltä voi helmiäkin löytää. Ja varsinkin rohkeat, normaalipainoiset ja fiksut naiset ovat myös kovaa kamaa Noin se juuri on Miehiä on kuin mutaa meressä mutta naisia hiton vähän. Näiden miesten viestien sisältö oli pelkkää seksipainotteista törkyilyä, fantasiointia tai mieskunnon- ja tyydyttämistakuun todistelua. Joten kysyntä ja tarjonta ei oikein kohtaa tuollakaan. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

  Iskuri netti as -

  Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. ÄLäkä ehdota mtn, että voit antaa käteisellä sen ja sen ja sen. Kaikki mitä olet erilaisista julkaisúista netissä ja muualla lukenut naisista on pelkkää roskaa. Erään tapasin autossa päivällä, hän jo melkein veti aseen esiin, joten jätin asian sikseen. Merkillisen homehtunut meininki suomi24 deiteillä. Vielä… en muista viime vuosilta yhtään lähestymiskieltojuttua, jossa ei teletunnistetietoja olisi käytetty näyttönä häirinnän laajuusarvioinnissa. Voi maksaa myös matkoja.

  Telekuuntelusta on lain valossa on erotettava televalvonta. Televalvonnassa on kysymys salassa pidettävien puhelinnumeroiden tai muiden tunnistetietojen hankkimisesta viesteistä, jotka on lähetetty rikoksesta epäillyn käyttämästä puhelinliittymästä, sähköpostiosoitteesta tai faksilaitteesta taikka vastaanotettu edellä mainittuun viestimeen. Tietoja on oikeus saada myös matkaviestimen sijainnista.

  Puhelinliittymä voidaan tilapäisesti jopa sulkea kokonaan. Teletunnistetietoja voivat lisäksi saada käyttöönsä laissa määritellyt viranomaiset. Käytännössä kyseessä on aina rikoksen selvittäminen tai ehkäiseminen ja tietojen luovutusta pyytää esitutkintaviranomainen eli lähinnä poliisi tai tulli. Nykyisen lain mukaan heillä pitää olla tuomioistuimen lupa teletunnistetietojen saamiseksi.

  Rikoksen yhteydessä tietoliikennetietoja voidaan käyttää monella tapaa. Varsinaisten teletunnistetietojen lisäksi voidaan törkeämpien rikosepäilyjen kohdalla hyödyntää myös televalvontaa. Tällöin voidaan kuunnella reaaliaikaisesti puheluita tai seurata sähköpostiviestiliikennettä. Homot myös esiintyvät tyttöinä ja pyytävät pojilta kalujen ja perseiden kuvia. Ja miehet hölmöt laittavat ja homot kiittää. Onko sinulla jotain pelättävää kun koetat nyt muuttaa mustaa valkoiseksi täällä?

  Näillä jutuilla haetaan muoti-ilmiöön nk. Voi hyvän tähden sentään. Älä nyt sovella lakia televalvonnasta teletunnistetietoihin. Televalvontaa käytetetään vakavissa rikoksissa tarkoittaa: Teletunnistetietoja kerätään aivan joka arkipäivä pienimmissäkin rikosepäilyissä, kuten jo sanoin: Kyllä, myös prepaid liittymistä voi tehdä mobiiliostoksia.

  Prepaid liittymistä tuotteen tai palvelun hinta veloitetaan heti asiakkaan puheajasta. Onko se sekson ostaminen rikos vao ei? No ei ole älykkyydellä pilattuja ainakaan nuo huijarit; aivan kamalaa suomen kieltä ja kieliopittomuutta, mutta ehkä juuri tuollainen tyhmyys vetoaa sitten noihin keski-ikäisiin setiin, kun menevät lankaan noin helppoihin yrityksiin.

  Tässä taas eräs vedätys samaiselta ilmoituspalstalta. Taitavat olla samat huijarit asialla. Nyt pyydetään jo aitoa rahaa pankkitilille! Tulla sinne sun tänne, mitä ikinä keksitään.. Itseä ei kiinnosta maksaa seksistä. Aidot naiset taas saavat sen vastausta päivästä joten et erotu, ellet ole lihaksikas ja hyviä valokuvia.

  Pienikin virhe ulkonäössä minulla se on hampaat ja tukka , niin hylsy tulee jos nyt edes ilmoituksesi katsotaan 5 Sitten on oma lukunsa teinipojat, jotka naamioituvat naisiksi ja pyytävät rahaa tai blogipisteitä erinäisin keinoin. Toivottavasti kukaan ei noin läpinäkyviin huijauksiin mene. Lyhyt ilmoitus saa enemmän vastauksia kuin pitkä, olen huomannut.

  Mitä enemmän jätätä mielikuvituksen varaan, sitä parempi. Kunhan on joku koukku jolla erotut massasta. Paljon tasokkaampia naisia olen saanut sänkyyn vaikka menemällä juttelemaan kaukoliikenteen bussissa vieruskaverille tai baarissa.

  Ehkä jossain PK-seudulla tilanne voi olla toinen mutta näin Pirkanmaalla. Mielestäni nettideittailu on nykypäivää, eikä pelkästään kerro ihmisestä kuin sen, että etsii jotain. Olen muutamilla treffeillä käynyt, eikä vastaan ole tullut yhtään hullumpia tyyppejä.

  Se kemia ja sähkö on kuitenkin jäänyt puuttumaan. Toki monella 30 paremmalla puolella elävällä jo elettyä elämää on. On perustettu perhe, joka syystä ja toisestakin kariutunut. Itseäni ei miehen lapset haittaa ja en ole kokenut oman lapseni haittaavan. Toki yksinhuoltaja en ole. Tämä epätoivoinen ja nettideittailu ei enää ole yhtäkuin. Oma aikani ei riitä yökerhoihin työn ja harrastusten lisäksi. Toki ihmisiä voi tavata Prisman kahvihyllyllä tai harrastusten yhteydessä.

  Enkä varmasti ole lihava, ruma ja tyhmä. Sikaa säkissä en huoli, enkä sikaa muutenkaan. Joten vastailkaa vain niihin naisten viesteihin ja omin sanoin. Olen nyt tovin etsinyt seuraa iskurin kautta, tosin ainakin vielä huonolla menestyksellä. Vastauksia olen saanut lähinnä reilusti ylipainoisilta tai maksullisilta naisilta.

  Olen itse 44v, hyvin toimeentuleva, asiallinen ja nuorekas, parisuhteessa elävä mies. Iskurista olen yrittänyt löytää fiksua, katseenkestävää seuraa illallisille, leffaan, kahville, kävelylle jne. Ja vaikka haenkin vain viatonta seuraa, hotelli-iltojeni piristykseksi, niitä kun tulee vuodessa jonkin verran, niin tuntuu ainakin iskurissa sellainen seura olevan kiven alla, vaikka olen omaan ilmoitukseeni panostanutkin sen verran, että ei pitäisi jäädä epäselväksi, etten hae panoseuraa, enkä etenkään maksullista seuraa.

  Samoin ilmoituksestani käy selväksi, että pärjään taloudellisesti, pukeudun siististi, kykenen tuottamaan enemmän kuin 4 sanan lauseita jne. Miksi sitten iskuri, työmatkoillani päivät ovat sen verran kiireitä, alkaen jo aamulla, niin ei huvita, eikä kiinnosta notkua missään baareissa enää iltaisin.

  Joten eipä ainakaan vielä voi kehua sivustoa.. Mihin ihmeeseen sitten sitä naisseuraa haet jos et kerran seksiin? En jotenkin jaksa uskoa, että kukaan varsinkaan jo parisuhteessa elävä mies hakisi naista ihan vain platoniseksi seuraksi ilman lihallisia taka-ajatuksia Minulla on vain ja ainoastaan positiivista sanottavaa iskurista.

  Käteen jäi erittäin tasokas rakastaja joka pani minua monta vuotta. Vuosi sitten menin kai jonkinlaiseen mielenhäiriöön kun vastasin kuvattomalle miehelle iskurissa koska hänen teksti oli lyhyt ja myyvä.

  Asian ydin on että meitä miehiä on ihan liikaa naiset vaatii ihan mahdottomia. Itsellä on ollut ilmoitus pari kertaa. Vastauksia tulee todella paljon ehkä noin kpl yhteen ilmoon. Jotkut miehet jopa haukkuvat tuntematonta ilmoittajaa ovat niin vihaisia koska eivät saa naista. Eivät varmaan saa seuraa jos ovat niin pissapäitä. Miehistä voin sanoa et muutaman olen nähnyt ei tullut vakituista jonkun kanssa kävin vain kahvilla. Ei ollut mielenkiintoa enempään.

  Erään tapasin autossa päivällä, hän jo melkein veti aseen esiin, joten jätin asian sikseen. En voi sanoa et oli kovin fiksua. Joku voi löytää ihan ok tyypin kun jaksaa ottaa yhteyksiä mutta vaivaa se vaatii, eikä ole sen arvoista. Ei sieltä elämänkumppania kannata etsiä, mutta seksiseuran etsimiseen se on paras paikka. Itse olen saanut sieltä monta varattua ihan hyvän näköistä kissaa lakanoiden väliin. Itse olen ilmoituksella etsinyt varattua seuraa, sillä en etsi mitään vakavaa, ja olen sitä myös hyvin löytynyt.

  Yllättävän paljon on naisia, hotka ovat puutteessa parisuhteessaan. Palstalta löytyy pelkästään huoria ja kusettajia, sekä alaikäisiä seksiseuran tarjoajia, valvonta olematonta, siis todella etova palsta, eikä enää pariin vuoteen ole tehnyt mieli vastata yhdellekkään.

  Mutta jos te vastaattte, perustakaa palstaa varten ihan oma sähköposti, jonka voitte milloin tahansa poistaa, älkääkä luoko sähköpostia omalla nimellänne, älkää olko heti kuvianne pistämässä, tai muutenkaan kertoko itsestänne kuin ympäripyöreästi, sillä niin monesti huomattu, että vaikka kuinka miehenä seuraa haette naisesta, vastapuolella on useasti myös mies, joka esiintyy naisena. Yleisesti kyllä suositan välttämään tuota palstaa. Löytää sieltä rumia huoria. Mua ei kiinnosta naiset, ihan hetero olen.

  Olen käynyt treffeillä miehenä Iskurista. Ihan positiivisia kokemuksia ollut. Iskurissa riesana kierot Venäläiset. Mikä Iskurissa parasta sana on vapaa ja kertoo ilmoittelijan todellisista aikeista nopeammin kuin treffit24 mistä ei oikein kokemusta kun sen verran et osin maksullinen palvelu ja esille tullaan ylpeinä piilosilla: Merkillisen homehtunut meininki suomi24 deiteillä.

  Miehet eivät ole maksullisia, eivätkä ole loppupeleissä tosissaan. Siellä ilmoittelevat sellaiset miehet, jotka eivät livenä uskalla olla naisten kanssa tekemisissä tai ovat muuten niin hankalia tai syrjäytyneitä, etteivät saa naista. Mistä löytäisi ihan vaan seksiseuraa, fuckbuddyn? En halua enkä voi sitoutua kehenkään. Miehen pitäisi kuitenkin olla tervejärkinen, ei-syrjätynyt ja siisti.

  En halua myöskään varattua miestä, siinä joutuisi tavallaan muitten parisuhteiden sekaan. Tavallinen suomalainen mies, joka haluaisi seksiä naisen kanssa, onko se nyt näin vaikeaa? Roskaa on paljon, maksullisia naisia, hulluja miehiä etc.

  Itse 35v naisena olen kyllä pari ihan kivaa v tapausta tuolta onnistunut löytämään, mutta melko paljon siinä saa kyllä viestejä seuloa ja vastailla ennen kuin tärppää.

  Ja valitettavasti se on niin että puolet kahville saakka päästämistäni miehistä on sitten osoittautunut sellaisiksi tapauksiksi että en ole halunnut muuta tehdä kuin vain paeta paikalta. Mutta siis, 2 onnistunutta pidempiaikaista "suhdetta" olen tuolta kuitenkin saanut, toinen 25v putkiasentajan kanssa ja toinen 29v ekonomin kanssa, että miehiä ainakin löytyy laidasta laitaan. Ensimmäisten 2 päivän aikana sain vastausta, joista lähes kaikki olivat roskaa.

  Paremmin olen onnistunut suomi24 deiteillä ja ihan livechätissäkin. Iskurin ilmoituksiin on vähän ihoittavaa vastata, jos kertoo koko elämänsä, luonteensa ja tunkee johonkin palvelimelle itsestään kuvia. Kaunis ilmoituskin naiselta voi olla ihan feikkiä loppujen lopuksi. Laittakaa ilmoituksiin edes vietinlähetys mahdollisuus kännykkään.

  Ja karsikaa sitten idiootit kun kuulette puhelimessa, millainen mies siellä selittää itsestään.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *