• Treffit Akaa

  Live chat suomi seuranhaku chat

  live chat suomi seuranhaku chat

  Harrastatte tälläistä chatin halveksuntaa ja chattailijoiden pilkkaamista. Siitä huolimatta, että itse näytätte viihtyvän chatissa oikeinkin hyvin. Kaikenlisäksi teette tätä vielä luultavasti, kiinteiltä tietokoneilta. Koska juttujenne perusteella, luulette muidenkin tekevän samoin. Istuvan chattaamassa aamusta, iltaan, liimaantuneena pöytäkoneelleen. Ilmeisesti ette edes ymmärrä sitä, että nykyään ihmiset saattavat kirjautua chattiin missä tahansa, ei siis kotoaan.

  Internetyhteydet on monissa paikoissa ja aika monilla on jo kannettavat tietokoneet. Jotka otetaan mukaan lomille, mökille, erilaisille reissuille. Ei kaikki siis istu kotonaan ja chattaamassa, eikä aina edes sisätiloissa.

  Jos näet jonkun nimimerkin aina listalla. Eli, jos vahdit muita sisäänkirjautumatta. On myös chattaajia, joilla on tapana kirjautua jatkuvasti jostain syystä chatteihin, mutta ovatkin, enimmäkseen, tai koko ajan jossain muualla ja näkyvät chatissa vain offline tilassa, osallistumatta keskusteluun. Siellä ne jotkut killuvat aikansa ja putoilevat omia aikojaan pois. Kun ovat muualla ja unohtaneet koko chattiin edes kirjautuneensa. Sätti rikki, juhannus pilalla. Mistä voin hakea korvauksia?

  Tämä on niin törkeää, niin törkeää! Oisko kuulolla ketään naispuolista kivaa ja tervejärkistä ihmistä, joka haluis lähteä vaikka hietsun rannalle ihan vaan kaveriksi istuskelemaan? Elämä on kaunis ja kauniimpi osapuoli tekee tästäkin päivästä aina kauniimman. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tule sellaisena kuin olet ja keskustellaan vaan vaikka elämästä ja sen ihanuudesta Suomen suvessa.

  Etsi Toggle navigation Valikko. Tietääkö joku jotain webcam chattejä? Palvelu on tällä hetkellä beta, joten muutoksia on syytä olettaa. Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen hallintapaneeli Tilastoinnit Täysin ilmainen kaikilla ominaisuuksilla — ei kuukausimaksuja Paljon ominaisuuksia Muokattava chat-ikkuna teksteineen Ei rajoitettu sivustomäärää Ei rajoitettu käyttäjämäärää Eri sivuille saa erilaisen chatin eri asiakaspalvelijalle mahdollistaa esim. Tähän hintaan ja näillä ominaisuuksilla suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos ominaisuudet ja tyyli miellyttävät.

  Tidion Chat on ehkä kaikista tyylikkäin kokonaisuus, jota olen kokeillut. Jopa typografiaan on panostettu ja fonttina toimii mahtava Titillium Web. Joku aika sitten Chat maksoi vain kertamaksun verran, eikä kuukausimaksuja peritty, mutta nykyisin palvelu maksaa heillä kympin kuussa.

  Ilmainen versio on säilytetty, mutta tukee vain yhtä käyttäjää ja chattia, eikä esimerkiksi mobiilisovelluksia pysty asentamaan ilman Pro-versiota. Pro-versiosta ei ole kokeiluversiota saatavilla. Tuki monikielisille sivustoille Mahdollisuus vaihtaa ulkonäöstä värejä Näkee käyttäjän tiedot, millä sivulla kävijä on ja chat-ikkunan avaamisen ja kirjoitukset reaaliajassa jopa kun tekstiä pyyhitään pois Responsiivinen Android- ja iPhone-sovellukset Automaattiset vastaukset ja pikaviestit Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Oletuksena tosi hyvännäköinen sivuilla, laadukkaamman oloinen ulkonäöltään kuin muut Chat-palvelut Toimii selaimella Kehittäjän näkökulma: Tyylikäs ja helppokäyttöinen chat, jota suosittelen lämpimästi, jos ei tarvitse muuta kuin simppelin toiminnon kävijöiden kanssa chattailyyn.

  Tsekkaa Tidio Chatin kaikki ominaisuudet. PureChat on yksi edullisimmista vaihtoehdoista. Ilmaiseksi Pure simplicity saa melkein kaikki mitä maksullisessakin Pure awesome ja sekin on vain viisi dollaria kuukaudessa. Tämä jotenkin luo sellaisen vaikutelman, että pitää jotenkin jonottaa eikä pääsisi heti chattailemaan. Edes asetuksista ei pääse tätä muuttamaan. Chatin pitäisi olla mahdollisimman vaivaton ja nopea käyttää ilman lisästeppejä, joten tämä on iso miinus.

  Ulkonäköä pystyy muokkaamaan yhden värin verran. Kuvan pystyy lisäämään Chat-ikkunaan ja tekstit pystyy muuttamaan, mutta esimerkiksi suomen kielen tukea ei ole ja suurin osa jääkin käyttöliittymästä englanniksi.

  Kartta ei muuten osannut paikallistaa minua Jyväskylään. Monesti menee sentään samalle tai viereiselle paikkakunnalle, mutta että Helsinkiin asti. Raportit Android- ja iPhone-sovellukset Toimii selaimella Vähän ominaisuuksia Ei minkäänlaista kävijäseurantaa Ei tilastoja, vain niukat tilastot chateista Ei suomen kieltä Niukasti muokattava ulkonäkö Ei kokeiluversiota. FireHosella on tyylikkäät sivut ja mukavan rento viesti — usein kysytyissä kysymyksissä on mm.

  Why am I so darn good looking? Sivusto, joka saa hymyn huulille on aina hyvä merkki. FireHose vaikuttaa kokonaisvaltaiselta sovellukselta, mutta on melko rajattu tiettyihin toimintoihin.

  Kyseessä on kuitenkin melko uusi palvelu, joten eiköhän kehitystä tapahdu. Pidän yksinkertaisuudesta, mutta tämä on ehkä vähän liiankin simppeli. Mac-sovelluksesta silti iso plussa. Zopim onkin yksi suosituimmista Chat-palveluista tällä hetkellä.

  Zopimin chat on loistava monestakin syystä. Reaaliaikaisista kävijöistä näkee monenlaista dataa ja itseäni kiehtoo erityisesti Zopimin tapa näyttää kävijät parillakin eri tavalla. Perinteisempää haikailevat näkevät kävijät normaalisti listassa kuten muillakin sovelluksilla kun taas Visualization -näkymä näyttää kävijät kätevinä palloina. Palloista ei tule sellaista fiilistä että kävijät olisivat vain jotain dataa tai massaa tuolla jossakin, vaan oikeasti ihmisiä. Zopimin pystyi aiemmin lisäämään pikaviestimiin, kuten Google Talkiin ja Skypeen ja se olikin alunperin syy miksi Zopimista kiinnostui.

  Google ja Microsoft eivät kuitenkaan olleet halukkaita jatkamaan tukea ja homma kuivui kasaan. Onneksi Zopimin ohjauspaneeli on sen verran hyvä ettei muita integraatioita oikeastaan tarvitse. Zopim on tämän hetken kattavimpia chat-sovelluksia. JivoSiten tarjoama JivoChat poikkeaa tyylikkäällä ulkonäöllään ja parilla killeriominaisuudella. Tässä chatissa poikkeuksellista on mm. Mac-sovellus on ensimmäinen oikeasti mukava käyttää ja toimiva.

  Popup-ikkuna näkyy skypemäisesti alalaidassa ja chatteihin on helppo tarttua.

  Live chat suomi seuranhaku chat -

  Pidän yksinkertaisuudesta, mutta tämä on ehkä vähän liiankin simppeli. Jotka otetaan mukaan lomille, mökille, erilaisille reissuille. Etkö ole vielä Livechat Premium -jäsen? Elämä on kaunis ja kauniimpi osapuoli tekee tästäkin päivästä aina kauniimman. Jos ei ole tarvetta reaaliaikaiselle kävijäseurannalle ja hyvä, kattava Chat-palvelu muutamalla värillä riittää, suosittelen lämpimästi. Tuki monikielisille sivustoille Mahdollisuus vaihtaa ulkonäöstä värejä Näkee käyttäjän tiedot, millä sivulla kävijä on ja chat-ikkunan avaamisen ja kirjoitukset reaaliajassa jopa kun tekstiä pyyhitään pois Responsiivinen Android- ja iPhone-sovellukset Automaattiset vastaukset ja pikaviestit Yksinkertainen ja helppokäyttöinen Oletuksena tosi hyvännäköinen sivuilla, laadukkaamman oloinen ulkonäöltään kuin muut Chat-palvelut Toimii selaimella Kehittäjän näkökulma: Nimimerkin tulee olla merkkiä pitkä. FireHose vaikuttaa kokonaisvaltaiselta sovellukselta, mutta on melko rajattu tiettyihin toimintoihin.

  Tämä jotenkin luo sellaisen vaikutelman, että pitää jotenkin jonottaa eikä pääsisi heti chattailemaan. Edes asetuksista ei pääse tätä muuttamaan.

  Chatin pitäisi olla mahdollisimman vaivaton ja nopea käyttää ilman lisästeppejä, joten tämä on iso miinus. Ulkonäköä pystyy muokkaamaan yhden värin verran. Kuvan pystyy lisäämään Chat-ikkunaan ja tekstit pystyy muuttamaan, mutta esimerkiksi suomen kielen tukea ei ole ja suurin osa jääkin käyttöliittymästä englanniksi.

  Kartta ei muuten osannut paikallistaa minua Jyväskylään. Monesti menee sentään samalle tai viereiselle paikkakunnalle, mutta että Helsinkiin asti. Raportit Android- ja iPhone-sovellukset Toimii selaimella Vähän ominaisuuksia Ei minkäänlaista kävijäseurantaa Ei tilastoja, vain niukat tilastot chateista Ei suomen kieltä Niukasti muokattava ulkonäkö Ei kokeiluversiota.

  FireHosella on tyylikkäät sivut ja mukavan rento viesti — usein kysytyissä kysymyksissä on mm. Why am I so darn good looking? Sivusto, joka saa hymyn huulille on aina hyvä merkki. FireHose vaikuttaa kokonaisvaltaiselta sovellukselta, mutta on melko rajattu tiettyihin toimintoihin. Kyseessä on kuitenkin melko uusi palvelu, joten eiköhän kehitystä tapahdu. Pidän yksinkertaisuudesta, mutta tämä on ehkä vähän liiankin simppeli. Mac-sovelluksesta silti iso plussa.

  Zopim onkin yksi suosituimmista Chat-palveluista tällä hetkellä. Zopimin chat on loistava monestakin syystä. Reaaliaikaisista kävijöistä näkee monenlaista dataa ja itseäni kiehtoo erityisesti Zopimin tapa näyttää kävijät parillakin eri tavalla.

  Perinteisempää haikailevat näkevät kävijät normaalisti listassa kuten muillakin sovelluksilla kun taas Visualization -näkymä näyttää kävijät kätevinä palloina. Palloista ei tule sellaista fiilistä että kävijät olisivat vain jotain dataa tai massaa tuolla jossakin, vaan oikeasti ihmisiä.

  Zopimin pystyi aiemmin lisäämään pikaviestimiin, kuten Google Talkiin ja Skypeen ja se olikin alunperin syy miksi Zopimista kiinnostui. Google ja Microsoft eivät kuitenkaan olleet halukkaita jatkamaan tukea ja homma kuivui kasaan. Onneksi Zopimin ohjauspaneeli on sen verran hyvä ettei muita integraatioita oikeastaan tarvitse.

  Zopim on tämän hetken kattavimpia chat-sovelluksia. JivoSiten tarjoama JivoChat poikkeaa tyylikkäällä ulkonäöllään ja parilla killeriominaisuudella. Tässä chatissa poikkeuksellista on mm.

  Mac-sovellus on ensimmäinen oikeasti mukava käyttää ja toimiva. Popup-ikkuna näkyy skypemäisesti alalaidassa ja chatteihin on helppo tarttua. Mahdollisuus soittaa puhelimeen suoraan chatista Hyvä Mac-sovellus Suomen kielen tuki Näkee käyttäjän tiedot, millä sivulla kävijä on ja chat-ikkunan avaamisen ja kirjoitukset reaaliajassa jopa kun tekstiä pyyhitään pois Kehittäjän näkökulma: Laajentaa mahdollisuuksia muokata sivustolla näkyvää chat-laatikkoa Tiedoston lähettämistoiminto ylläpidosta chattaajalle Työntekijöiden ajankäyttöseuranta Useamman sivuston tuki 14 päivän ilmainen kokeilu Toimii selaimella Ei kävijäseurantaa, ei näe ketä sivuilla on juuri nyt — vain ilmoitukset uusista chateista Ei kävijätilastoja — vain tilastot chateista Valittavissa vain muutama värivaihtoehto muuten loistavista muokkausmahdollisuuksista huolimatta.

  Helppokäyttöinen ja ominaisuuksiltaan kattava. Jos ei ole tarvetta reaaliaikaiselle kävijäseurannalle ja hyvä, kattava Chat-palvelu muutamalla värillä riittää, suosittelen lämpimästi. Yllä esiteltynä tarkemmin kuusi parasta, mutta tässä vielä joitakin vaihtoehtoja, joita en ole testannut:.

  Chat-palvelulle löytyy yrityksissä montakin käyttötapaa. Chat on vain yksi tapa ottaa yhteyttä ja yleensä suosittu, koska kävijä on nakutellut tiensä Googlesta tai muualta sivuille jo valmiiksi, joten on luontainen jatkumo kirjoitella helppoon chattilaatikkoon jo sivuilla, sen sijaan että tarvitsisi avata sähköpostiohjelma tai puhelin.

  Lisävaihe on aina lisää ajatustyötä ja asiat pitää nykyaikana tehdä helpoksi. Verkkokaupoissa asiakaspalvelu on kullanarvoisen tärkeää yrityksen jatkuvuudelle ja siellä Chat on eritysesti edukseen, mutta haluaisin nähdä enemmän livechatteja tavallisillakin verkkosivuilla.

  Yhteydenotto se on pienikin kommentti ja mikä parasta, hyvästä chat-kokemuksesta jää hyvä fiilis, jonka muistaa pitkään jatkossakin. Jos omaa henkilökuntaa ei ole tähän tarkoitukseen tai itsellä ei aika riitä, kannattaa kokeilla esimerkiksi Finnchatia , joka tuo chattiisi henkilöstön. Toivottavasti näistä esimerkeistä oli hyötyä ja kysele ihmeessä lisää, jos chatti verkkosivuilla tai chattiin liittyvät asiat jäivät askarruttamaan.

  Vastaan mielelläni — niin chatissa kuin tämän blogin kommenteissakin. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Tule sellaisena kuin olet ja keskustellaan vaan vaikka elämästä ja sen ihanuudesta Suomen suvessa. Etsi Toggle navigation Valikko. Tietääkö joku jotain webcam chattejä? Hey totta halusin kysy että maksako toi web chat sivu jos siine rekisterödytaan???

  Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kertokaapa joku onko todella olemassa ilmaista chattia, olen ite lukenut monet pikkutekstit sivujen alalaidasta. Joka paikkaan pääse ilmaseksi, mut että pääsee itse asiaan, silloin maksat. Voi käyttää ilmaiseksi taikka maksaa. Kannattaa tsekkaa Joona74 www. Terve, Itse olen käyttänyt www. Se toimii suomenkielisenä ja on luotettava.

  Saattahan noita muitakin toki olla, mutta en ole vielä kokeillut. Löysin jo muutaman huippu tytön sieltä joiden kanssa viihdyn. Zemppiä ja toivottavasti tästä oli hyötyä. Tuossa vielä suora linkki https: Vastaa alkuperäiseen viestiin Webcam chat? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

  Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *