• Tytöt Lappeenranta

  Porno pisi löydä ystävä

  Varsinkin Laganas on tunnettu huikeasta biletunnelmastaan, lukemattomista diskoistaan ja baareistaan. Kukapa olisi uskonut, että vanhasta haaksirikkoutuneesta laivasta tulee nähtävyys, joka päätyy tuhansiin valokuviin ja nostaa Zakinthosin koko maailman tietoisuuteen?

  Tämä ainutlaatuinen ranta on alkuperäiseltä nimeltään Navagio eli Salakuljettajien poukama, ja se houkuttelee vuosittain matkailijoita ympäri maailmaa. Vesi on kristallinkirkasta, hiekka silkinpehmeää ja laivanhylky ruokkii matkailijan mielikuvitusta.

  Ios on Kreikan juhlasaari numero yksi. Jos matkustat Iosin saarelle kuumimman lomasesongin aikana, tapaat varmasti joukon muita huvittelunhaluisia reissaajia. Saaren rannat ovat loistavia, vesi kristallinkirkasta ja vesiurheilumahdollisuudet monipuolisia.

  Hersonissoss on ollut pitkään Kreikan suosituin nuorten lomakohde. Eikä ihme, sillä tarjolla on runsaslukuinen valikoima loistavia ravintoloita, muodikkaita putiikkeja, baareja ja yöelämää merellisessä ympäristössä. Hersonissokselta löytyy monentyyppisiä rantoja: Täältä löydät myös alueen monipuolisimmat mahdollisuudet vesiurheiluun.

  Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Näin alkoholi vaikuttaa syöpäriskiin ja kuolleisuuteen — entä, jos juo vain vähän?

  Mistä tietää, onko vedessä sinilevää? Sydämen eteisvärinä pysäytti Petrin, 38, kesken loman — varoittaa nyt muita: Videopeliriippuvuus luokitellaan nyt mielenterveyden ongelmaksi. Puolen vuoden D-vitamiinikuuri ei vahvistanut iäkkäiden lihaksia. Tapakouluttaja ohjeistaa — pitääkö vieraiden tyhjentää huussia tai viedä tuliaisia? Näin lihavuusleikkaus vaikuttaa raskausriskeihin. Ei liene uutinen, että mitä enemmän juo alkoholia, sitä suuremmaksi kasvaa riski kuolla nuorempana tai sairastua syöpään.

  Se saattaa kuitenkin yllättää, että riski on tuoreen tutkimuksen perusteella pienempi niillä, jotka juovat vähän — yhdestä kolmeen alkoholijuomaa viikossa — kuin niillä, jotka eivät juo koskaan. Humalainen nainen kosi ystäväänsä saatuaan kyydin kotiin, mutta ei saanut mieleistä vastausta. Seurauksena nainen ajoi pois ystävänsä Hummer-maastoautolla. Somessa leviävällä videolla eräs isä näyttää, kuinka saada pöytä ja VIP-kohtelua täpötäydessä ravintolassa. Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin.

  Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

  Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä.

  Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Miksi miehet ovat bessewissereitä?

  Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

  Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei.

  Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

  Susanna Koski kohtasi köyhän ihmisenä eikä köyhänä. Hän ei lässyttänyt, vaan puhui kuin vertaiselleen. Väitetään, että Susanna Koski oli haastattelussa epäempaattinen. Ja siltä se minustakin todella näytti. Mutta oma reaktioni oli myös epäempaattinen. Ihmisillä on hyvin erilaisia tapoja näyttää tunteita ja amerikkalaistyylinen julkinen itkeminen ja halailu ei ole ainoa keino. En ole koskaan halannut isääni eikä hän koskaan ole sanonut rakastavansa minua. Silti tiedän, että isäni rakastaa minua enemmän kuin uutta neliveto-Volvoaan.

  Kuten minä rakastan isääni. Rakkaus ja empatia eivät aina ole sen julkista huutamista. Tunnen monia huippurikkaita, jotka antavat hyväntekeväisyyteen, mutta eivät puhu siitä julkisesti. Itse en pystyisi siihen, koska olen poseeraava eläin. Palataan vielä Susanna Kosken argumentteihin A-studiossa. Olen niistä täysin eri mieltä, mutta en silti lähde empatiapoliisiksi. Kun tuttu kertoo mummonsa kuolemasta, keskityn empaattisen näyttelemiseen enemmän kuin aitoon suruun.

  Vielä syksyllä saman ohjelmasarjan aiemmassa osassa Susanna Koski oli luvannut elää toimeentulotuella. Jotain tapahtui, sillä hän ei tehnytkään sitä. Koski tajusi kuinka hankalaa se olisi ollut. Mutta ei ketään kiinnosta totuus, meitä kiinnostavat tarinat. Kunnon populisti olisi elostellut kuten aina ennenkin ja vain valehdellut kokeilleensa tätä köyhyyslarppausta.

  Susanna Koski sanoi haastattelussa one-linereita, jotka olivat kuin Donald Trumpin twitter-fiidistä. Tämä paljasti Susanna Kosken ajattelun älyllisen kuopan. On aivan totta, että markkinatalous perustuu siihen, että jokainen voisi tuottaa edes jonkinlaista lisäarvoa.

  Mutta silloin kysymys on systeemistä, ei yksilöstä. Esimerkiksi paljon parjatussa Yhdysvalloissa, vammaisten ja huonosti työllistyvien työllisyysaste on paljon parempi kuin Suomessa.

  Kun Suomessa vammaisille tai autisteille lähetetään jopa vuotiaina eläkepaperit, Yhdysvalloissa on kaikenlaisia töitä myös heille. Ovimiehet, laukunkantajat ja sateenvarjojen myyjät ovat ylpeitä työstään. Koska Suomen järjestelmä ei ohjaa ihmisiä tuottamaan lisäarvoa, on todella typerää sanoa yksilölle, että tuotapa siinä nyt lisäarvoa.

  Kuin sanoisi rammalle, että juoksemalla pääsee paljon nopeammin eteenpäin. Koski siis sekoitti rakenteet ja individualismin. Ja eihän se Susanna Koski itsekään tuota tätä kuuluisaa lisäarvoa. Hänenkin liksansa maksetaan juuri näiden lisäarvoa tuottavien ihmisten pussista. Suomessa yrittäjien keskimääräinen ansio on pienempi kuin palkansaajien.

  Pikkupaikkakunnalla kituuttavan metsäkoneyrittäjän täytyy rataa pienillä tuloilla, jotta Koskenkin palkka maksettaisiin. Mutta tähän hän ehkä viittasi oman sukupolvensa Syökää silakoita -lausunnollaan. Meillä kaikilla kun on näitä rajoitteita. Lisäarvoa yhteiskunnalle Susanna Koski tuottaisi osallistumalla synnytystalkoisiin kun tulot ja tulotaso on turvattu toisin kuin yksinhuoltaja äidillä. En nyt tiedä, kuulostaa tulevan oppositiopuolueen manifestiltä.

  Tällaiset lapselliset kolumnistin ylistyset haiskahtaa,,,,? Epä-älyllisyyden aikakaudella harvoin saa lukea osuvaa kritiikkiä. Kun se hieno hetki koittaa, tykkään antaa tunnustusta tietäen ettei se merkitse kellekään mitään. Oletat siis, että liikenytistä tulee oppositiopuolue ensi vuoden vaaleihin?

  Enpä usko, uskon että pysyvät liikkeenä. Kaikki ei aina ole puoluepolitikointia. Ongelma tässä diskurssissa on, se, että moraalisen paheksumisen ja kylmäkiskoiseksi määritellyn Kosken trendikkään lyömisen asemesta itse tärkeimmät asiat jäävät arvokeskustelun ulkopuolelle:.

  Ilmeisesti tässä on ongelmia, kun aiheesta keskustelu on kiellettyä. Suomalaisen politiikan yleinen ongelma on se, että meillä on tiettyjä opinkappaleita, joihin ei voida kajota. Tästä tyypillisin on ns. Siksi ei ole mitenkään tavatonta, että kokoomuksessa on vasemmistoliiton tapaan poliittisia broilereita, joilla on nollanveroiset kompetenssit markkinatalouden toimintaperiaatteiden mukaan johdettavassa liike- ja yritystoiminnassa.

  Niinpä Kosken ja vaikkapa Anderssonin kaltaisten toimijoiden ongelmat ovat kuin saman kolikon kaksi eri puolta. Viima käy veronmaksajan lompakoissa. Pelkkien velvollisuuksien lisäksi ihmisillä on myös vapauksia. Jokainen työttömyyskorvausta haluava ilmoittautuu työttömäksi työnhakijaksi ja siten täyttää velvollisuutensa olla työmarkkinoiden käytettävissä.

  Helsingissä ei alle köyhyysrajan eur tulonsiirroilla pärjää. Tämä asia on itsestään selvä. Koitetaan nyt edes pitää Suomalaiset pelissä mukana sensijaan että halaillaan koko maailmaa.

  Kokoomus ja KEPU toimii Suomalaisvastaisesti sekä epäisänmaallisesti avattuaan kartanoidensa ovet koko maailmalle. Nooh muissa Pohjoismaissa talot ja kesämökit on pankin omaisuutta ja muutenkin hyvinvointi sitä illuusiota jota monet tänne tuntuu haluavan. Ehdotatko Suomen köyhillekin euron asuntolainojen myöntämistä maksat kun jaksat-periaatteella. Ja kyllä Ruotsissa vaikeasti köyhiäkin on ympäri maata. Etkö tiedä, ainoastaan rikkailla pitää olla valvontaa ja tarkastuksia.

  Köyhällä näyttää myös jostain syystä olevan huono kyky ratkaista ongelmia. Köyhältä ei onnistu edes muutto kalliilta alueelta halvemmalle alueelle, vai onko pitkäripanen liian kaukana. Latelet tyhmimmät ennakkoluulot ja yleistykset peräperää ja esität ne perustelemattomina väitteinä: Köyhyys on omaa vikaa: Jos haluaisit ottaa selvää tosiasioista, todellisuus kumoaisi väitteesi heti. Anna-Maija Tikkanen, joka edustaja Kosken kanssa keskusteli, on köyhä terveyssyistä ja asuu Roihuvuoressa, joka ei kuulu Helsingin kalliisiin alueisiin.

  Sen sijaan alueella on musiikkikoulu lapsille. Tikan tytär soittaa selloa ja Tikka tinkii ruuastaankin, jotta tyttären soitto-opinnot eivät keskeytyisi. Joskus toimeentulotukea hakeneena — onneksi väliaisen tilanteen takia — voin todistaa, tiliä joutuu tekemään kirjaimellisesti joka sentistä. Anna-Maijan tavoin olen ollut itsekin jäänyt työttömäksi määräaikaisen akateemista koulutustani vastaavan tehtävän päätyttyä luvulla ja etsinyt turhaan seuraavaa.

  Työllistymiseni perustason duuniin oli mahdollista, koska olin työkykyinen. Itselleni se tietenkin oli pitkän työttömyyden jälkeen onnenpotku, mutta ei yhteiskunnalle:.

  Vein työpaikan joltakin vähemmän koulutetulta eikä yhteiskunta hyötynyt kouluttautumisestani. Pitkät päivät raskaassa vuorotyössä lähellä eläkeikää kostautuvat yhteiskunnalle myös: Työ vei osan terveydestä. Työttömyys on nyt supistunut ja vaihtunut osittain työvoimapulaan. Jäljelle jäävä osuus on rakenteellista: Yhteiskunnan kovan muutostahdin tuottamaa. On väärin syyttää siitä yksilöitä. Todellisuudessa Suomessa ei ole missään mitään laiskaa ihmisreserviä joka vetäisi lonkkaa tukien varassa, järjestelmää huijaten.

  Asiaa on tutkittu kauan ja tulos on aina tämä sama. Kovin suuren huomion saa tämä Tikkanen — Koski keissi, kun Suomessa on tikkasia lisää. Sitä vuosi sitten kovin etsittiin persujen puoluekokouksesta päätöksineen Orpon, Soinin, Sipilän ja presidentinlinnan virkamieskunnan kanssa, mutta saatiin käsiin vain Halla-aho. Sipilän perheen käsityksestä köyhästä saatiin aikoinaan rouvan sanonnasta, että Suomessa ei ole köyhiä!

  Rouva kuulemma pyörittää noin 40 miljoonan euron säätiöpaketteja, joihin maamme osaavin veroprofessori ja Juha Sipilä sorvastivat 70 rahaliikennettä, omistusvaihdosta ristiin, osakekauppoja ilmalla paperissa ja muuta kirjanpidollista orgasmia, ettei valtio saanut veroja.

  Rakastettu presidenttimme palkisti hänet korkeimmalla kunniamerkillä seuraavana itsenäisyyspäivänä. Sellaista polkupyörän ostajaa mustalle Waltterille Salekin näyttelee!

  Oman kokemukseni mukaan he ovat: Listasta huomaa että heistä suurimman osa toimeentulo perustuu hyvinvointivaltion olemassaoloon eli sairaiden auttamiseen, perheiden lasten opetukseen, byrokratian pyörittämiseen sekä kansalaisten kyttäämiseen. Eniten kuitenkin ihmetyttää lääkärien ja apteekkarien ajatusmaailman ja äänestyskäyttäytyminen. Sairaaloissa ja apteekeissa he näyttelevät auttavansa meitä. Kuitenkin suuriosa lääkäreistä ja apteekkareista työskentelee ainoastaan rahan takia, koska äänestyskäyttäytymisellään he todistettavasti haluavat päästä erityisesti köyhimmästä ja sairaimmasta asiakaskunnastaan mahdollisimman nopeasti eroon — he haluavat köyhät hengiltä, pois tuomasta tautejaan ja kiviä kengissään heidän yksityissairaaloidensa ja apteekkiensa marmorihalleihin.

  Aika skitso ja paska meininki. Eikä keskity heidän sairauksiensa hoitamiseen. Herääkin kysymys miksi näille lääkäreille maksetaan 10 eurosta ylöspäin olevia liksoja kuukaudessa veronmaksajien rahoista kun saman homman voisi hoitaa kuka tahansa TE-toimiston virkamiehistä yhdellä sähköpostilla — senkin köyhä-sairas, olet nyt karenssissa! Tuolla tuon pitkäaikaistyttömän saamalla rahalla elää herroiksi pienessä kunnassa.

  Ongelma on suomalainen kansanluonne eikä järjestelmä. Suuri osa pienituloisista ihmisistä asuu vanhoissa rivi- tai omakotitaloissa, joissa on sähkölämmitys. Asun oikein mukavasti luvulla rakennetussa omistusasunnossani lapseni ja puolisoni kanssa. Koko perheen tulot ovat välillä sen euroa, eikä tee ees tiukkaa. Köyhän ei missään tapauksessa kannata äänestää vasemmistoa, joka estää korkealla progressiivisella verotuksella nousun köyhyydestä pois.

  On selvää, että mitä enemmän tuloa verotetaan, sitä vaikeampi on omalla työllään köyhyydestä eroon päästä. Tietysti köyhälle, joka ei omalle asialleen mitään aio tehdä, vasemmistopolitiikka on lottovoitto. Olisiko Kosken pitänyt surkutella ja vollottaa pitkäaikaistyöttömän tilannetta?

  Mitä sillä olisi saavutettu? Itsestäänselvyyksiä ei kannata hokea, vaan pitäisi yrittää päästä tilanteesta edes jollakin tavalla eteenpäin ja edes pikkuisen parempaan tilanteeseen. Sitähän Koski yritti tuoda esille, mutta pitkäaikaistyötön vetosi välittömästi terveyteensä. En käsitä miksi Koski on suorastaan lynkattu viime päivinä. No onhan hän nuori, kaunis, hyvin toimeentuleva ja näkyvällä paikalla yhteiskunnassa, ja siksi kai saa lokaa päälleen.

  Kokoomusta en ole koskaan äänestänyt enkä äänestäkään, mutta ihmetyttää tämä YLE: Se oli virhe Koskelta että hän ylipäätään lähti tällaiseen ohjelmaan, sillä nykysuomessa joutuu hyvin äkkiä pilkan kohteeksi, sillä ns. Hyvin toimeentulevia kadehditaan ja lynkataan oikein median voimin! Työtä on nykymaailmassa joka lähtöön, on vaativia tehtäviä ja vähemmän vaativia. Yksi keino saattaisi olla kotona tehtävä työ tietokoneen kanssa. Toki tiedän ihmisiä, aivan maisteriksi lukeneitä mutta työttömiä, koska eivät suostu lähtemään koulutustaan alempiin perustyön tehtäviin.

  Ollaan siis mieluimmin työttömänä. Saksassa on fiksu järjestelmä vajaakuntoisille. Isot yritykset joutuvat maksamaan erityisveron, jos he eivät kykene työllistämään vajaakuntoisia. Olen nähnyt yksikätisiä varaosamyyjiä, lievästi kehitysvammaisia kauppojen hyllyjä täyttämässä, tai pullonpalautusautomaateilla laittamassa pulloja koneeseen, tai keräämässä roskia puistoista.

  Toki arvaan että suomalainen sosialidemokratia varmasti tyrmää tällaiset kaavailut epäinhimillisinä ja tasa-arvon vastaisina, mutta minusta Saksan mallia kannattaisi kokeilla. Uskon että vajaakuntoiset varmasti kannattaisivat sitä mallia. Tikkasen pitää ottaa elämä omiin käsiin. Koulutettu ihminen kyllä osaa hoitaa omat asiansa. Jos on niin sairas ettei pysty töihin pitää hakea työkyvyttömyyseläkettä.

  Ei se kansanedustajan kanssa väitteleminen auta. Ilmeisesti halusi vain sympatiat itselleen. Koski oli oikeassa tässä keskustelussa. Tikkanen on hakenut työkyvyttömyyseläkettä, mutta ei saanut. Voisi toivoa, että perehdytään siihen, mitä kommentoidaan ennen kuin kommentoidaan. On hölmöä yleistäen olettaa, että jos joku on pulassa, syynä on kyvyttömyys tai haluttomuus hoitaa omat asiansa.

  Vähäkyröläinen maataloustuilla, lapsilisillä ja muilla tuilla ylläpidetyn alueen ihminen on täysin väärä ihminen neuvomaan muita tuettuja. Tuo Tuomaksen ohimennen mainitsema oman työn arvostamattomuus on kummallinen suomalainen piirre.

  Olen asunut en siis vain turisteerannut monissa maissa ja nytkin pois Suomesta enkä ole missään kohdannut niin voimakkaana tuota oman työn halveksuntaa. Ei mitään muuta lisättävää kun se, että Suomessa pitäisi tehdä vaalitapauudistus.

  Eduskuntavaaleihin emnemmistövaalitavan vaalimatematiikka käyttöön. Ja kehitymme kaksipuoluejärjestelmäksi joka on ainoa keino yhteensovittaa joustavat rakenteet ja individualismi.

  Empatia voidaan laskea yhtälöön mukaan. Amerikkalaistutkimuksen mukaan suomalaiset kuuluvat maailman vähiten empaattisiin kansakuntiin. Suomi sai 63 maan vertailussa kuudenneksi kehnoimmat empatiapisteet. Susanna Koski todisti tämän teorian vedenpitäväksi. Eikä tämä ole Susanna Kosken syytä.

  Kokoomuspuolueen sisäinen seulonta poistaa puolueiden vaaliehdokaslistalta kaikki empatiaan kykenevät ihmiset jotta vahinkoa ei tapahdu sitten kun armotonta puolueen valtaa käytetään heikointa ainesta vastaan. Varhasikasvatusjärjestelmä uusiksi, lapset pois laitoksissa, kotihoidossa pitkään ja koululaisellekin vielä aikuinen kotiin, oli se aikuinen sitten äiti isä tai joku muu turvallinen.

  Varhainen itsenäistymisen vaatimus romukoppaan. Aikuiset unohtakoot pätemiset ja uraputkensa lasten eduksi edes hetkeksi.

  Eiköhän sitä empatiaa taas ala löytymään sen myötä. Ettei synny enempää psykopaatilta vaikuttavia kovia sukupolvia päiväkotilaitosten ylisuurissa viidankonlait tuntevissa ryhmissä. Lasten mahtavaa päiväkotiuraa ja omaa mahtavaa työuraa, joka seuloo meistä kovia kyynäspäämenestyjiä?

  Uskallan olla vähän eri mieltä. Vielä luvun taitteessa asioita hoidettiin lasten kesken väkivalloin. Nyt sellaista ei esiinny juuri laisinkaan. Päiväkoti on tehnyt tehtävänsä… Hyvä niin. Enemmistö empatiseeraa ja nuoriso vasiten.

  Mutta mikä on päättäjien ja kulissivaikuttajien keski-ikä? Onko joukossamme vielä IKL: Ja mistä on taas alkanut kumpuamaan sotakiima, vai kuuluuko sen syklisyys ihmislajin kollektiiviseen alitajuntaan ja sitä kautta liikapopulaation harventamiseen? Jos ja kun kriittinen massa ylittyy niin taas sotaurhot painaa täpinöissään. Siltä köyhältä ja työttömältä otetaan pois ihmisarvo,kun vain annetaan erilaisia raha-avustuksia ja haukutaan päälle ,että olet saamaton vätys.

  Kyllä siinä viina maistuu ja syrjäytynyt vajoaa vielä syvemmälle maankoloon. Pitäisi saada tämä työtön tuntemaan itsensä samanlaiseksi kuin muutkin. Liika on liikaa, oli sitten kyseessä porno, alkoholi, tai ruoka. Mitä kohtaa et kommentistani allekirjoita. Kysyn koska en löydä tekstistäsi mitään mikä olisi omaani vastaan. Ihmettelen kovasti perheneuvojan "tuomiota". Aika vastuutonta todeta kundi addiktiksi nuoren tyttöystävän kuvailujen perusteella.

  En näe mitään epänormaalia nuoren miehen seksihaluissa tämän perusteella, kyllä pitäisi kuulla mitä mieltä mies itse on ja kuinka hän todellisuudessa pornoa kuluttaa. Voi toki olla että hän on ihka-aidosti addikti, mutta sitä ei tästä voi päätellä. Tästä voi päätellä ainoastaan sen, että naisella on huono olla runsaasti seksuaalisia ärsykkeitä kaipaavan miehen kanssa. Nainen ei tiedä miten suhtautua, koska oma perusluonne on epävarma ja suhtautumineen seksiin ja seksuaalisuuteen erilainen kuin kumppanilla.

  Siinä onkin naisella peiliin katsomisen paikka: Onko itsetuntosi riittävän voimakas hyväksymään sen tosiasian, että miehesi tarvitsee, kaipaa ja haluaa monenlaisia eroottisia virikkeitä? Jos ei, niin lusikat jakoon. On ihan tervettä tuntea mustasukkaisuutta, mutta jos se alkaa ahdistaa, niin on aika toimia. Jos ette yhdessä keksi keinoa, miten molemmat voivat toteuttaa seksuaalisuuttaan, niin aika ankealtahan tuo tulevaisuus näyttää.

  Ja olen neuvojan kanssa täysin eri mieltä yhdessä asiassa: Ei se ole sinun oikeutesi tai asiasi kieltää. Voit keskustella hänen kanssaan, yrittää ymmärtää minkälaista roolia porno näyttelee miehen seksuaalisessa palapelissä ja mikä vastaavasti on sinun osasi. Jos huomaat, että et ole tyytyväinen omaan osaasi, kerro se miehelle selkeästi. Kerro mitä seksuaalisuus sinulle merkitsee. Ja mene oikeasti itseesi, mieti mikä siinä pornossa on niin uhkaavaa. Minäkin olin ensin vihainen, kun sain tietää, että mies katselee pornoa minun poissaollessani.

  Monet kerrat jaksoin siitä valittaa ja mies sanoi joka kerta, että se ei ole sama kuin seksi minun kanssani. Kerran mies sanoi, että pornon katselu ei ole mitään verrattuna siihen, kun annan hänelle suuseksiä. Sen jälkeen en ole enää asiasta valittanut. Ihmettelen vain sitä, kun mies ei kuitenkaan tee mitään sen eteen, että saisi minulta sitä suuseksiä. Minun pitäisi kaikki aloitteet tehdä.. Itse olen sanonut omalleni miehelle ettei pornon katselu haittaa, luenhan itsekin eroottisia novelleja ja saatan jopa runkata samalla, toisinaan jopa katsomme yhdessäkin pornoa ns.

  Mutta naisten on luullakseni aika turha ottaa siitä ongelmaa oman itsensä suhteen, porno on kuitenkin aika eri asia kuin "oikea" rakastelu. Tuskin pornon katselu yleensä johtuu partnerin "riittämättömyydestä". Mutta addiktio on tietysti aina ongelma, varsinkin jos se menee kirjoittajan kuvaamalle tasolle. Itse rupesin katselemaan pornoa jo teininä, niinkuin kaikki kaveritkin. Nyt ei runkkua tarvitse enää harrastaa kun on partneri jonka kanssa tekee sitä mieluummin, mutta ei pääse pornon katselun tarpeestakaan irti.

  Se on liian syvälle juurtunut mielihyvän tuottaja ja tarve. En tiedä jos vaimo tietää asiasta, en usko, mikä lienee aika yleistä. Miehille ei tulisi mieleenkään kieltää teidän naisten "Prinssi tai Kirurgi"-fantasioita. Joita muuten kulutatte enemmän kuin miehet jos lälly-sarjat lasketaan. Itse kysyjän ikäisenä miehenä olen ainakin huomannut, että masturbointi sinänsä on aivan eri asia kuin pornon katsominen, johon suhtaudun varauksella erityisesti siksikin, että se on nykyään normi.

  Suhteessa masturboinnissa en periaatteessa näe mitään ongelmaa, mutta mikäli porno aidosti ja vakavasti häiritsee suhteen toista osapuolta niin kyllä siitä pitäisi myös valmis olla keskustelemaan ja mahdollisesti myös luopumaan. Kuten oma kokemukseni ja myös kognitiivinen psykologia on osoittanut, pornon tapainen eritoten visuaalinen ärsyke on aivan eri asia kuin pelkät mielikuvat.

  Melko omituista olisi myös väittää, että jos omaa jonkun piintyneen tavan kymmenien vuosien ajalta, että a se ei olisi vaikuttanut ihmiseen psyykkisesti ja b siitä luopuminen olisi välttämättä kovinkaan helppoa. En dumaa pornoa kokonaisuudessaan, mutta itse olen siitä omista ajatusmalleistani huolestuneena luopunut. Kysyjälle vaan tsemppiä, keskustele poikaystäväsi kanssa ja kehota häntä miettimään mitä hän saa pornosta ja onko se oikeasti hänelle välttämättömyys. Jaa, jos poikakaverin addiktio on oikeasti pakonomainen, niin ehkä sitten myös hänellä on ongelma.

  Toisaalta onko pakonomaisen addiktion määritelmä siinä, että kun tyttökaveri on huushollissa koko ajan? Onko asunto siis yksiö? Siinä tapauksessa parisuhteessa pitäisi pystyä keskustelemalla selvittämään milloin ja miten kummallakin on oma yksityisyys. Asiahan nyt vaan on niin, että pornon katselu ja runkkaaminen on mukavaa. Ja te naiset jotka tuomitsette pornon katsomisen ja väitätte pettämiseksi niin kasvakaa aikuisiksi. Joop, kyllä se on tuossa tapauksessa naisessa "vika", jossain korvien välissä.

  Se on omaa rentoutumisen aikaa jolloin puretaan paineita eikä tartte miettiä muiden ihmisten tarpeita jne. Miksi naisille on niin hiton hankalaa takoa tämä herkkään kalloonsa? Runkkaus on myös terveellistä ja pitää siittiöt elinvoimaisina ym. Joten antakaa ukkojen runkata, ja voisi naisetkin tulla kaapistaan ja harrastaa omaa kivaa ihan avoimemmin, kuitenkin teette sitä ja jos ette tee niin ehkä siinä on vikaa itsessään?

  En jaksanut kaikkia kommentteja lukea anteeksi ja tartunkin nyt vain niihin jotka täyttävät semisyyttävät kriteerit. Kirjoittaja itsekin jo tunnustaa, ettei halua poikaystäväänsä kieltää. Ja tiedostavansa, ettei pornon katsominen ja masturbointi ole heidän seksielämästään pois, mutta kokee silti sen vuoksi epävarmuutta. Eli nyt on kyse "typerästä järjenvastaisesta tunnereaktiosta" joita yllättävän usein suhteissa tulee vastaan. Eikä hän tekstissään suoraan syytä miestään.

  Tosin itsellänikin särähti hieman korvaan tuo "haluaa omaa aikaa enemmän itsensä ja itsensä kanssa.

  Porno pisi löydä ystävä -

  Heissäpä vasta yhteistä onkin. He ovat vain kiinnostuneita faktoista. Kroonisen sairauden vuoksi työkyvyttömäksi joutuneen pitäisi saada sairaseläke, ja siitä ei pitäisi joutua tappelemaan kelan kanssa. Ainahan sitä voi väittää, että itse aiheutettu, itse aiheutettu, syyllistää jo muutenkin heikossa asemassa olevia.

  Rouva kuulemma pyörittää noin 40 miljoonan euron säätiöpaketteja, joihin maamme osaavin veroprofessori ja Juha Sipilä sorvastivat 70 rahaliikennettä, omistusvaihdosta ristiin, osakekauppoja ilmalla paperissa ja muuta kirjanpidollista orgasmia, ettei valtio saanut veroja. Rakastettu presidenttimme palkisti hänet korkeimmalla kunniamerkillä seuraavana itsenäisyyspäivänä.

  Sellaista polkupyörän ostajaa mustalle Waltterille Salekin näyttelee! Oman kokemukseni mukaan he ovat: Listasta huomaa että heistä suurimman osa toimeentulo perustuu hyvinvointivaltion olemassaoloon eli sairaiden auttamiseen, perheiden lasten opetukseen, byrokratian pyörittämiseen sekä kansalaisten kyttäämiseen. Eniten kuitenkin ihmetyttää lääkärien ja apteekkarien ajatusmaailman ja äänestyskäyttäytyminen. Sairaaloissa ja apteekeissa he näyttelevät auttavansa meitä.

  Kuitenkin suuriosa lääkäreistä ja apteekkareista työskentelee ainoastaan rahan takia, koska äänestyskäyttäytymisellään he todistettavasti haluavat päästä erityisesti köyhimmästä ja sairaimmasta asiakaskunnastaan mahdollisimman nopeasti eroon — he haluavat köyhät hengiltä, pois tuomasta tautejaan ja kiviä kengissään heidän yksityissairaaloidensa ja apteekkiensa marmorihalleihin.

  Aika skitso ja paska meininki. Eikä keskity heidän sairauksiensa hoitamiseen. Herääkin kysymys miksi näille lääkäreille maksetaan 10 eurosta ylöspäin olevia liksoja kuukaudessa veronmaksajien rahoista kun saman homman voisi hoitaa kuka tahansa TE-toimiston virkamiehistä yhdellä sähköpostilla — senkin köyhä-sairas, olet nyt karenssissa!

  Tuolla tuon pitkäaikaistyttömän saamalla rahalla elää herroiksi pienessä kunnassa. Ongelma on suomalainen kansanluonne eikä järjestelmä. Suuri osa pienituloisista ihmisistä asuu vanhoissa rivi- tai omakotitaloissa, joissa on sähkölämmitys.

  Asun oikein mukavasti luvulla rakennetussa omistusasunnossani lapseni ja puolisoni kanssa. Koko perheen tulot ovat välillä sen euroa, eikä tee ees tiukkaa. Köyhän ei missään tapauksessa kannata äänestää vasemmistoa, joka estää korkealla progressiivisella verotuksella nousun köyhyydestä pois. On selvää, että mitä enemmän tuloa verotetaan, sitä vaikeampi on omalla työllään köyhyydestä eroon päästä. Tietysti köyhälle, joka ei omalle asialleen mitään aio tehdä, vasemmistopolitiikka on lottovoitto.

  Olisiko Kosken pitänyt surkutella ja vollottaa pitkäaikaistyöttömän tilannetta? Mitä sillä olisi saavutettu? Itsestäänselvyyksiä ei kannata hokea, vaan pitäisi yrittää päästä tilanteesta edes jollakin tavalla eteenpäin ja edes pikkuisen parempaan tilanteeseen. Sitähän Koski yritti tuoda esille, mutta pitkäaikaistyötön vetosi välittömästi terveyteensä. En käsitä miksi Koski on suorastaan lynkattu viime päivinä. No onhan hän nuori, kaunis, hyvin toimeentuleva ja näkyvällä paikalla yhteiskunnassa, ja siksi kai saa lokaa päälleen.

  Kokoomusta en ole koskaan äänestänyt enkä äänestäkään, mutta ihmetyttää tämä YLE: Se oli virhe Koskelta että hän ylipäätään lähti tällaiseen ohjelmaan, sillä nykysuomessa joutuu hyvin äkkiä pilkan kohteeksi, sillä ns. Hyvin toimeentulevia kadehditaan ja lynkataan oikein median voimin! Työtä on nykymaailmassa joka lähtöön, on vaativia tehtäviä ja vähemmän vaativia.

  Yksi keino saattaisi olla kotona tehtävä työ tietokoneen kanssa. Toki tiedän ihmisiä, aivan maisteriksi lukeneitä mutta työttömiä, koska eivät suostu lähtemään koulutustaan alempiin perustyön tehtäviin. Ollaan siis mieluimmin työttömänä. Saksassa on fiksu järjestelmä vajaakuntoisille.

  Isot yritykset joutuvat maksamaan erityisveron, jos he eivät kykene työllistämään vajaakuntoisia. Olen nähnyt yksikätisiä varaosamyyjiä, lievästi kehitysvammaisia kauppojen hyllyjä täyttämässä, tai pullonpalautusautomaateilla laittamassa pulloja koneeseen, tai keräämässä roskia puistoista.

  Toki arvaan että suomalainen sosialidemokratia varmasti tyrmää tällaiset kaavailut epäinhimillisinä ja tasa-arvon vastaisina, mutta minusta Saksan mallia kannattaisi kokeilla.

  Uskon että vajaakuntoiset varmasti kannattaisivat sitä mallia. Tikkasen pitää ottaa elämä omiin käsiin. Koulutettu ihminen kyllä osaa hoitaa omat asiansa. Jos on niin sairas ettei pysty töihin pitää hakea työkyvyttömyyseläkettä. Ei se kansanedustajan kanssa väitteleminen auta. Ilmeisesti halusi vain sympatiat itselleen. Koski oli oikeassa tässä keskustelussa. Tikkanen on hakenut työkyvyttömyyseläkettä, mutta ei saanut.

  Voisi toivoa, että perehdytään siihen, mitä kommentoidaan ennen kuin kommentoidaan. On hölmöä yleistäen olettaa, että jos joku on pulassa, syynä on kyvyttömyys tai haluttomuus hoitaa omat asiansa. Vähäkyröläinen maataloustuilla, lapsilisillä ja muilla tuilla ylläpidetyn alueen ihminen on täysin väärä ihminen neuvomaan muita tuettuja.

  Tuo Tuomaksen ohimennen mainitsema oman työn arvostamattomuus on kummallinen suomalainen piirre. Olen asunut en siis vain turisteerannut monissa maissa ja nytkin pois Suomesta enkä ole missään kohdannut niin voimakkaana tuota oman työn halveksuntaa.

  Ei mitään muuta lisättävää kun se, että Suomessa pitäisi tehdä vaalitapauudistus. Eduskuntavaaleihin emnemmistövaalitavan vaalimatematiikka käyttöön. Ja kehitymme kaksipuoluejärjestelmäksi joka on ainoa keino yhteensovittaa joustavat rakenteet ja individualismi. Empatia voidaan laskea yhtälöön mukaan.

  Amerikkalaistutkimuksen mukaan suomalaiset kuuluvat maailman vähiten empaattisiin kansakuntiin. Suomi sai 63 maan vertailussa kuudenneksi kehnoimmat empatiapisteet. Susanna Koski todisti tämän teorian vedenpitäväksi. Eikä tämä ole Susanna Kosken syytä. Kokoomuspuolueen sisäinen seulonta poistaa puolueiden vaaliehdokaslistalta kaikki empatiaan kykenevät ihmiset jotta vahinkoa ei tapahdu sitten kun armotonta puolueen valtaa käytetään heikointa ainesta vastaan.

  Varhasikasvatusjärjestelmä uusiksi, lapset pois laitoksissa, kotihoidossa pitkään ja koululaisellekin vielä aikuinen kotiin, oli se aikuinen sitten äiti isä tai joku muu turvallinen. Varhainen itsenäistymisen vaatimus romukoppaan. Aikuiset unohtakoot pätemiset ja uraputkensa lasten eduksi edes hetkeksi.

  Eiköhän sitä empatiaa taas ala löytymään sen myötä. Ettei synny enempää psykopaatilta vaikuttavia kovia sukupolvia päiväkotilaitosten ylisuurissa viidankonlait tuntevissa ryhmissä. Lasten mahtavaa päiväkotiuraa ja omaa mahtavaa työuraa, joka seuloo meistä kovia kyynäspäämenestyjiä? Uskallan olla vähän eri mieltä. Vielä luvun taitteessa asioita hoidettiin lasten kesken väkivalloin. Nyt sellaista ei esiinny juuri laisinkaan. Päiväkoti on tehnyt tehtävänsä… Hyvä niin. Enemmistö empatiseeraa ja nuoriso vasiten.

  Mutta mikä on päättäjien ja kulissivaikuttajien keski-ikä? Onko joukossamme vielä IKL: Ja mistä on taas alkanut kumpuamaan sotakiima, vai kuuluuko sen syklisyys ihmislajin kollektiiviseen alitajuntaan ja sitä kautta liikapopulaation harventamiseen?

  Jos ja kun kriittinen massa ylittyy niin taas sotaurhot painaa täpinöissään. Siltä köyhältä ja työttömältä otetaan pois ihmisarvo,kun vain annetaan erilaisia raha-avustuksia ja haukutaan päälle ,että olet saamaton vätys. Kyllä siinä viina maistuu ja syrjäytynyt vajoaa vielä syvemmälle maankoloon. Pitäisi saada tämä työtön tuntemaan itsensä samanlaiseksi kuin muutkin. Heille pitää antaa mahdollisuus näkyä,olla kuin työssäkäyvät kanssaihmiset. On sitten sairas,juoppo tai vain laiska,niin jokaisella olisi oltava mahdollisuus tehdä jotain kodin ulkopuolella,sillä se on se pahin kun sieltä ei tulla ulos.

  Ihmisenhän vain olisi saada näyttää olemassaoloaan ja että hänkin on tarpeellinen ,eikä mikään tilastonolla. Nykyaikana myös logistiikka olisi helppoa. Kännykän avulla ilmoittaisi aloitus ja lopetusajan ja paikanseuranta tulostaisi,että on ollut työtehtävässä kyseisellä paikalla.

  Se on nimittäin,niin pienestä kiinni millä ihmisen oma-arvo saadaan liikkumaan suuntaan tai toiseen. Ja tietenkin se on aina muiden vika. Samalla tavalla ne tuilla elävät maatalousyrittäjät Kosken kotipitäjässä vinkuvat. Minuun ei koskaan uponut se roska suomalaisista joinain pyhimyksinä. Suomalaiset ovat hyvin kylmiä, itsekeskeisiä, ahneita ja kieroja. Minulla itselläni on Posiolla köyhiksi rekisteröityviä sadantonnin perintömetsän omaavia sukulaisia.

  Jos näiltä Kepulandian satraapeilta otetaan rahat pois ja annetaan ne kaupunkien valittajille, niin tuskin sillä mitään parannetaan. Suomalaisten sairastelu johtuu aika monesti geenien lisäksi myös elintavoista. Miksi rehellisesti toimeentulonsa ansaitsevaa tervettä suomalaista pitäisi rangaista jonkun toisen huonoista elintavoista.

  Koko tulonjakokeskustelun yksi perusongelma on se, että aina on niitä, jotka vetävät esille mistärahat-kortin ja AINA on niitä, jotka ovat samantien kiilto silmissä nyökyttelemässä, ja uskonnon lailla liputtavat sen puolesta, että tämä on maailmakaikkeuden viisain, järkevin, realistisin ja uskottavin argumentti.

  Sillä, mikä on sen enemmän uskottavaa, kuin, että rahaa ei ole. Sano koska tahansa syyksi sille, että et pääse paikalle, se että olet peeaaa, ja kukaan ei epäile, että oikeasti käyttötililläsi on euroa.

  Tuo on lapsettoman perustoimeentulotuki nettona. Tikkanen on yksinhuoltaja ja hänen saamaansa kokonaisrahamäärää kaikkineen asumistuet, lapsilisät ym. Hän vain esitti haasteen Koskelle käyttäen perusnettotoimeentuloa euroa esimerkkinä, ei omia tienistejään. Olisin Tuomakselta odottanut sen verran, että olisi poikennut valtavirrasta ja verrannut summaa Kosken nettopalkkaan. Ensinnäkin, koko Kuplat-formaatti on banaalia sontaa, Urpo Lahtismaista sosiaalipornoa jossa eri yhteiskunta-asemissa olevat ihmiset laitetaan käymään jotain maaottelua keskenään.

  YLE ei ajattele tässä yhteiskunnan etua vaan haluaa korostaa vastakkain asettelua. Anna-Maija Tikkasen olisi pitänyt saada Susanna Kosken sijaan tavata luotettava vastuuhenkilö joka takaa että monisairaan, ja lääkärin työkyvyttömäksi todenneen naisen asiat laitetaan kuntoon. Anna-Maija Tikkasen välinearvoa yhteiskunnalle ei ole mitään syytä enää siinä vaiheessa peräänkuuluttaa, kun kyseinen henkilö sairastaa kolmea vakavaa sairautta joista yksikin rajoittaa ja huonontaa elämänlaatua merkittävästi.

  Mitä taas tulee Susanna Koskeen, ehkä hän on pahasti häiriintynyt tunnekuollut psykopaatti, tai sitten hän oli täysin turhautunut tilanteessa jossa hänellä ei ollut mitään annettavaa. On absurdia kuvitella että Koski olisi voinut taikoa Tikkasen elämän hyväksi, vapaaksi sairauksista ja vähävaraisuudesta.

  Olen Enbusken kanssa aivan samoilla linjoilla siitä, että niin kauan kun Susanna Koski toimii nykyisessä asemassaan, on hän vastikkeetonta rahaa ja muita etuja nauttiva yhteiskunnan elätettävä.

  Työttömien joukossa on tosin monia jotka toimivat ilmaiseksi omaishoitajina, ja näin ollen säästävät yhteiskunnan varoja esim. Onko tosiaan niin, että vain köyhiä, työttömiä ja yksinhuoltajia rikkaitakin kohtaan pitää ola empaattinen. Mutta ei kansanedustajia kohtaan? Ei sitä pidä sen enempää vähäkyröläisen navettapiian kuin pitkän aikaa olleen työttömän itkuvirsiä uskoa. Kyllä monilla työssäkäyvillä on samanlaisia sairauksia kuin Tikkasella ja silti paiskivat töitä, jopa yli 40 vuotta ja jäänet normaalisti Työeläkkeelle.

  Ainoa ero on, että ovat tavallisia duunareita, ei yliopistoa käyneitä. Ei ole ylpeys antanut myöden jäädä työttömäksi yhteiskunnan elätiksi, ruikuttamaan pienistä tuloista. Buranaa huuleen ja töihin. Nykyisin meno on toinen, kun sos.

  Susanna Koski oli napakka ja sanoi suoraan mitä ajatteli, sääli on sairautta. Meitä pitkän työuran tehneitä ja naisvaltaisella alalla olleita syytetään pienistä eläkkeistämme, kuinka syömme lastenlastemme eläkkeet ja olemme ahneitä.

  Aikoinaan herrojen suurien palkkojen suuria korotuksia perusteltiin sillä,että Suomessa on korkeat elinkustannukset.. Mikään ei ole muuttunut. Rahan pitäisi kiertää yhteiskunnassa,jos halutaan ylläpitää toimivaa yhteiskuntaa, ei nykysysteemillä,että kerätään kaikki mammona yhteen koriin.. USA on hyvä esimerkki 70 prosenttia elää käytännössä köyhyysrajan alla. Siihenkö nämä meidän valtion elätit Koski mukaanlukien pyrkivät?

  Eläkkeiden korotus menisi suoraan kulutukseen,eikä maksaisi mitään,varannot kasvaisi silti. Kaikki siis kansantalouden kasvuun. Mitä jos tuo metsäkoneyrittäjä raivaa metsää alihankintatöinä valtiolle, eli valtio maksaa noista metsätöistä hänelle. Jääkö silloin lisäarvo syntymättä? No Susanna Koski on menneisyydessä ollut opiskelijana. Mikäli opiskelua tekee täysipäiväisesti on opintotuki nykyään puhtaana n.

  Tätä summaa saa sitten kadehtia, jos joku pitää sitä sen arvoisena. Itse siis uskon, että hänellä on hieman kokemusta myös heikommista tulojaksoista. On totta, että korkeakouluopiskelija on väliaikaisesti opiskeluaikansa köyhänä. Sitä lisäarvoa ulosmitataan opintojen jälkeisissä töissä mm. Nyt Susanna Koski on kansanedustaja ja aivan varmasti opiskeleminen on auttanut häntä osin tähän työhön pääsemisessä.

  Hän on löytänyt ja hyödyntänyt siis oman lisäarvonsa, josta suuri yleisö häntä nyt ryöpyttää. Itseä eniten ihmetytti se, että miksi todennäköisesti työkyvytön ihminen on edes työttömyyskorvauksilla.

  Eikö hänen pitäisi olla enemminkin sairauspäivärahalla tms.? Suomessa nämä on asioita, joista aika mahdotonta keskustella. Aina ollaan riistämässä ja kiusaamassa, jos työtöntä edellytään hakemaan töitä tai edistämään työllistymistään. Kaikilla meillä on rajoitetta, mutta kaikilla meillä on myös kyvykkyyttä ja lahjakkuuksia, joita kannattaisi käyttää.

  Kaksi naista tapasi toisensa ja jutteli rahasta. Toinen nainen vähän nuorempi ja laitetumpi, toinen nainen vähän vanhempi ja ei niin huoliteltu. Kaksi suomalaista naista armon vuonna Näyttäisikö siltä, että tässä tapaamisessa kohtasivat kaksi eri sosiaaliluokkaa? Etteikö Suomi muka enää olisi luokkayhteiskunta?

  Yhteiskunta, jossa rahalla on suuri merkitys ihmisten elämässä. Suomen suurin ongelma tällä hetkellä on EU-jäsenyys. Islanti,joka jäi ulkopuolelle,jonka bkt kasvoi viime vuonna 7,2 prosenttia ja jolla on oma valuutta. Kova kohtalo pienelle maalle,joka on EU: Huolella napakasti laadittu kirjoitus. Monta hyvää ja suorastaan erinomaista pointtia. Kun Koski on oikeistolainen, miksi hänen pitäisi teeskennellä vasemmistolaista.

  Jos nyt joku köyhä mutta oikeustoimikelpoinen vieläkin äänestää Kokoomusta ohjelman nähtyään, niin sitten on toden totta alettava etsiä vikaa peilistä. Silloin köyhyys on oma syy jos ei lainkaan ymmärrä omaa etuaan. Kyse on tässä tapauksessa perinteisestä vallankäytöstä. Valta turmelee ihmisen ja täydellinen valta turmelee täydellisesti.

  Oikeudenmukaisempi sosiaaliturva pyörittäisi yhteiskuntaa tehokkaammin,mutta se olisi näiden vallanhimoon mieltyneiden tuntoja vastaan. Vrt Nero katsellessaan Rooman paloa tai Titanicin kapteeni yrittäessään ennätystä. Hyvä esimerkki siitä,että mitä nuoremmille valtaa annetaan,sitä huonommin ne osaa sitä käyttää.

  Alle 50 ei pitäisi päästää politiikkaan mukaan. Jälki on ollut karmeaa alkaen Väyrysestä ,Kataisesta Stubbiin. Nuorena vallanhimo peittoaa elämänkokemuksen…. No nyt oli tukevaa settiä, tähän astisista paras, siis kaikki ne ovat olleet parhaita tässä blogissa.

  Opiskelun jälkeen suoraan kokoomuksen nuoriin ja siitä sitten sitä lisäarvoa niin että pääsi arvoitetun arvoiseensa joukkoon napinpainajaksi sen mukaan mitä puolueeen johto sanoo , on siinä meriittiä Koskelle. Pornon katselusta sinänsä en olisi huolissani, MUTTA jos kumppani pitää ajaa ulos kotoaan, jotta toinen voi katsoa pornoa, niin silloin jotain on pahasti pielessä.

  Tässä voi toki taustalla olla sekin, että jos nainen on ensin vaatinut, ettei pornoa saa katsoa kun hän on kotona. Tuon perusteella on paha sanoa, onko naisella ollut huono itsetunto ennen porno-ongelmaa vai ei, mutta ilmeisesti pornon katselu on ainakin pahentanut ongelmaa. Kyseisen naisen kannalta tärkeintä olisi korjata oma itsetunto kuntoon, ja se taitaa nykyisessä suhteessa olla hankalaa.

  Suora ongelman kaataminen kummankaan niskaan tuskin auttaa. Todennäköisesti auttaisi jospa kumpikin selvittäisi omaa ongelmaansa, mies addiktiota ja nainen itsetuntoa. Siitä olen kyllä aivan samaa mieltä, että jos mies ei halua muuttua, niin ei toinen voi häntä muuttaa. Muuttumisen halun pitää lähteä itsestä, edes toisen mieliksi suostuminen käymään jossain hoidossa, ilman aitoa omaa halua, tuskin auttaa.

  Tilanne saattaa näennäisesti korjautua, mutta jos kaivataan muuta kuin maton alle lakaisuratkaisua, niin sen pitää lähteä itsestä. Se voi toki olla, että ulkoinen potku perseelle on se mitä vaaditaan ymmärtämään, että jotain pitäis tehdä.

  Kohtuukäytön normaaliudella ei pidä selittää yletöntä addiktiota sen enempää kuin addiktion ongelmien vuoksi paheksua tai kieltää normaalikäyttöä. Liika on liikaa, oli sitten kyseessä porno, alkoholi, tai ruoka. Mitä kohtaa et kommentistani allekirjoita. Kysyn koska en löydä tekstistäsi mitään mikä olisi omaani vastaan. Ihmettelen kovasti perheneuvojan "tuomiota".

  Aika vastuutonta todeta kundi addiktiksi nuoren tyttöystävän kuvailujen perusteella. En näe mitään epänormaalia nuoren miehen seksihaluissa tämän perusteella, kyllä pitäisi kuulla mitä mieltä mies itse on ja kuinka hän todellisuudessa pornoa kuluttaa. Voi toki olla että hän on ihka-aidosti addikti, mutta sitä ei tästä voi päätellä. Tästä voi päätellä ainoastaan sen, että naisella on huono olla runsaasti seksuaalisia ärsykkeitä kaipaavan miehen kanssa.

  Nainen ei tiedä miten suhtautua, koska oma perusluonne on epävarma ja suhtautumineen seksiin ja seksuaalisuuteen erilainen kuin kumppanilla. Siinä onkin naisella peiliin katsomisen paikka: Onko itsetuntosi riittävän voimakas hyväksymään sen tosiasian, että miehesi tarvitsee, kaipaa ja haluaa monenlaisia eroottisia virikkeitä?

  Jos ei, niin lusikat jakoon. On ihan tervettä tuntea mustasukkaisuutta, mutta jos se alkaa ahdistaa, niin on aika toimia. Jos ette yhdessä keksi keinoa, miten molemmat voivat toteuttaa seksuaalisuuttaan, niin aika ankealtahan tuo tulevaisuus näyttää. Ja olen neuvojan kanssa täysin eri mieltä yhdessä asiassa: Ei se ole sinun oikeutesi tai asiasi kieltää. Voit keskustella hänen kanssaan, yrittää ymmärtää minkälaista roolia porno näyttelee miehen seksuaalisessa palapelissä ja mikä vastaavasti on sinun osasi.

  Jos huomaat, että et ole tyytyväinen omaan osaasi, kerro se miehelle selkeästi. Kerro mitä seksuaalisuus sinulle merkitsee. Ja mene oikeasti itseesi, mieti mikä siinä pornossa on niin uhkaavaa. Minäkin olin ensin vihainen, kun sain tietää, että mies katselee pornoa minun poissaollessani. Monet kerrat jaksoin siitä valittaa ja mies sanoi joka kerta, että se ei ole sama kuin seksi minun kanssani.

  Kerran mies sanoi, että pornon katselu ei ole mitään verrattuna siihen, kun annan hänelle suuseksiä. Sen jälkeen en ole enää asiasta valittanut. Ihmettelen vain sitä, kun mies ei kuitenkaan tee mitään sen eteen, että saisi minulta sitä suuseksiä. Minun pitäisi kaikki aloitteet tehdä.. Itse olen sanonut omalleni miehelle ettei pornon katselu haittaa, luenhan itsekin eroottisia novelleja ja saatan jopa runkata samalla, toisinaan jopa katsomme yhdessäkin pornoa ns. Mutta naisten on luullakseni aika turha ottaa siitä ongelmaa oman itsensä suhteen, porno on kuitenkin aika eri asia kuin "oikea" rakastelu.

  Tuskin pornon katselu yleensä johtuu partnerin "riittämättömyydestä". Mutta addiktio on tietysti aina ongelma, varsinkin jos se menee kirjoittajan kuvaamalle tasolle. Itse rupesin katselemaan pornoa jo teininä, niinkuin kaikki kaveritkin.

  Nyt ei runkkua tarvitse enää harrastaa kun on partneri jonka kanssa tekee sitä mieluummin, mutta ei pääse pornon katselun tarpeestakaan irti. Se on liian syvälle juurtunut mielihyvän tuottaja ja tarve. En tiedä jos vaimo tietää asiasta, en usko, mikä lienee aika yleistä. Miehille ei tulisi mieleenkään kieltää teidän naisten "Prinssi tai Kirurgi"-fantasioita. Joita muuten kulutatte enemmän kuin miehet jos lälly-sarjat lasketaan. Itse kysyjän ikäisenä miehenä olen ainakin huomannut, että masturbointi sinänsä on aivan eri asia kuin pornon katsominen, johon suhtaudun varauksella erityisesti siksikin, että se on nykyään normi.

  Suhteessa masturboinnissa en periaatteessa näe mitään ongelmaa, mutta mikäli porno aidosti ja vakavasti häiritsee suhteen toista osapuolta niin kyllä siitä pitäisi myös valmis olla keskustelemaan ja mahdollisesti myös luopumaan. Kuten oma kokemukseni ja myös kognitiivinen psykologia on osoittanut, pornon tapainen eritoten visuaalinen ärsyke on aivan eri asia kuin pelkät mielikuvat.

  Melko omituista olisi myös väittää, että jos omaa jonkun piintyneen tavan kymmenien vuosien ajalta, että a se ei olisi vaikuttanut ihmiseen psyykkisesti ja b siitä luopuminen olisi välttämättä kovinkaan helppoa. En dumaa pornoa kokonaisuudessaan, mutta itse olen siitä omista ajatusmalleistani huolestuneena luopunut. Kysyjälle vaan tsemppiä, keskustele poikaystäväsi kanssa ja kehota häntä miettimään mitä hän saa pornosta ja onko se oikeasti hänelle välttämättömyys.

  Jaa, jos poikakaverin addiktio on oikeasti pakonomainen, niin ehkä sitten myös hänellä on ongelma. Toisaalta onko pakonomaisen addiktion määritelmä siinä, että kun tyttökaveri on huushollissa koko ajan? Onko asunto siis yksiö? Siinä tapauksessa parisuhteessa pitäisi pystyä keskustelemalla selvittämään milloin ja miten kummallakin on oma yksityisyys.

  Asiahan nyt vaan on niin, että pornon katselu ja runkkaaminen on mukavaa. Ja te naiset jotka tuomitsette pornon katsomisen ja väitätte pettämiseksi niin kasvakaa aikuisiksi. Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

  Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista.

  Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle.

  Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

  Välimeren kestosuosikki houkuttelee turisteja vuodesta toiseen: Löydä oma Kreikan saaresi! Mainos   uutinen jatkuu alla. Muita suosittuja lomakohteita nuorille: Kosin ja Rodoksen kaupungit. Lue lisää Kreikasta ja varaa matkasi  täältä! Miksi lennolla pitää nostaa istuin, tarjotin ja verhot ylös? Hyvää elämää to Lue lisää aiheesta Hyvää elämää.

  Hyvää elämää ke Hyvää elämää ti Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Nyt voit katsoa sitä videolta Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta?

  Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Kysy miehiltä Miehet Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Miehet vastaavat Miehet kertovat, mikä on parasta seksissä. Kysy miehiltä Parisuhde Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen? Miehet vastaavat Miksi mies deittailee, jos ei ole valmis parisuhteeseen?

  Kysy miehiltä Mustasukkaisuus Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi? Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Kysy naisilta Intuitio Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa? Naiset vastaavat Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa? Kysy naisilta Seksi Miltä erilaiset penikset tuntuvat seksin aikana — huomaako eroa?

  Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Kysy naisilta Miksi naiset palelevat aina? Harrastin seksiä varattujen miesten kanssa — tästä syystä he pettävät kumppaneitaan Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *