• Tytöt Lappeenranta

  Pyllyn piiskaus kivesten kidutus

  pyllyn piiskaus kivesten kidutus

  Nautinnon kimaan ja "kutiamisen" nautinto huipussaan, tuntuu että aivot lentää pihalle, itkettää ja naurattaa yhtä aikaaaaaaa. Kokeilin muutama tunti sitten nokkosia terskaan ja esinahan alle, Ensimmäiset kymmenen iskua oli kivuliaita, mutta se jälkeen ei tuntunut enää mitään kipua, Annoinkin penikselle lähes sata iskua, koska terska oli tunnoton Nyt on alkanut ihana kihelmöinti ja terska on hyvin kosketusherkkä.

  Rautanokkkosia on vaikea löytää, mutta niillä sai varmaan mahtavan tuloksen. Kädet pitää suojata hyvin ja paras olisi tietenkin, että nokkoskäsittelyn tekee toinen ja mahdollsimman suurelal voimalla Suosittelen. Ite tykkään ampua haulikolla kiveksii ja hyvältä tuntuu kipuki on kohillaa! Näin kerran nuoren runkulla rapussa ja tuli luokseni, annoin runkata kun oli komee muna.

  Kun innostuin katselusta niin annoin "äidin kädestä" kunnon hieronnan ja halus vaan kovempaa? Siitä tuli erikoinen ystävyys nuoren ja vanhan kanssa. Poika halus käydä ja toteitin sen haluja mitä halus. Tykkäs kun sidoin ja runkkasin kunnolla, sai naidakkin jos teki kunnolla että tuntu munissa. Pyllyleikeikeistä pitää, mitä isompi dildo tai joku mikä mahtuu on sen mieleen. Onko muilla näin, vanhempi opettaa"..

  Kyllä kyrpä ja pallit punoittivat ja tuska oli ihanaa. Minä tykkään katsella nuoren pojan runkkausta ja sitten kun innostuu niin nain ja runkkaan kunnolla. Nautintoa vaikka poika välillä valittaakin kun runkkaan kunnolla. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Sähköpulsseja antavat hierontakoneet ovat mukavia, niiden antamaan hoitoon jää koukkuun ja spermakin lentää hyvin. Kunnon jytkyt saa hyttysmailasta. Toinen sidotaan sänkyyn raajat levälleen ja kulliin kiinnitetään kaksi johtoa.

  Toisen johdon toinen pää kiinnitetään tuon sähköisen hyttysmailan yhteen lankaan ja toisen hojdon metallilla juoksutetaan johtoa pitkin mailan pintaa ja samalla pidetään mailan nappi painettuna. Siinä sidottu nousee upeasti kaarelle. Nyt olet kyllä katsellut liikaa elokuvia. Niissä ehkä noin tapahtuu, mutta ei luonnossa. Tai sitten tuo vaikuttaa minuun jotenkin poikkeavasti. Makasin selälläni kädet ja jalat sängyn päätyihin sidottuina - tuplasänky, niin moinen onnistui hyvin.

  Johdot olivat kiinni ja sitten jysähti. Mutta ei minulla lantio noussut hitustakaanb eikä selkä noussut. Kävi juuri toisin päin. Takamus koetti painua sängyn läpi lattiaan, kädet ja jalat koettivat nousta ylös. Eikä sitä filmin upeaa huutoakaan lähtenyt kurkusta. Siinä tuli muniin siis kulliin paljon voltteja ja hitunen ampeereja eli sähköistä tehoa ei paljoa, mutta muutoin kyllä tehosi.

  Kovin paljoa tuota ei oikein siedä, en ainakaan minä. Mutta kieltämättä kulli osoitti pikkasen kovenemisen merkkejä. Tässä on taas sellainen jonka teksti on puhtaasti fantasiatasolla liiallisten wired pussy videoiden katsomisesta.

  Kikkeli ja pussit vieläkin aivan turpeat ja mahtava kihelmöinti, koko päivän. Pakko on ollut rapsutella ja tumputtaa pitkin päivää. Otetaan uusiksi tänään kunhan kaveri, pääsee toistä tänne mökille. Olen nykyätään pojalle valtiatar.

  Pari kertaa oltu ja tulee viiskyppisen luokse ruinaamaan lisää. Olenko pervo vai onko siitä tullut retissi nuttavaksioren kanssa.

  Kiva hieroo kunnon kovaa kun haluu. Sidon sen jalat ylös levälleen ja että nään anaalin kunnolla. Rasvaan ja työnnän kunnon dildon pyllyyn että vikisee, saa samalla runkkauksen ja tosi paksun sauvan että luulis tuntuvan,Kuitenkin tulee uudestaan sidottavaksi vaikka ostan isompia sauvoja sen piiskattavaksi jakokeiltavaksi.

  Ennen tykkäsin nuorten tyttöjen kanssa lespoilla, kun löysin nuoren pojan mikä suostu dildo leikkeihin ja muuhun kun olin emäntä.

  Kyllä tiukkaan pyllyyn kun rasvaa mahtuu isokin dildo kun illan sitä pienemmillä lämmittää. Saa välillä kunnon käsittelyn kun lypsän ja tungen kunnolla dildon syvälle Naisena olen tykännyt jos saa sellaisen kokemattoman vaikka koskemattoman ujon pojan, kiva riisuu hitaasti kun näkee että kulli rupee seisoo.

  Silloin omat halut herää kunnolla ja haluu raiskata päällä poppien ennenkuin laukee. Puristelen munia ja pyllyä, pylly pystyssä kokeilen sormilla peppureikää ja tungen niin monta kun saan. Toiset sietää kipua enemmän kun alistuvat. Tutustuin vanhempaan naiseen mikä aluksi otti vain suihin ja runkkasi.

  Sitten kävin sen luona useinkin ja halus runkkaa välillä että tuntu. Nautti kun valitin kun tuntu kunnolla. Välillä nai kunnolla kun oli isompi nainen, Nautin kun teki mitä halus ja alisti, jos ei tehnyt puristeli munista kunnolla, joskus anto piiskaa pyllylle ja munille kun halus alistaa.

  Ensin olen köyttänyt kohteen likimain liikkumattomaksi. Sitten sitonut ohuen narun kivesten ja siittimen tyven ympärille. En varsinaisesti ole tuttanut kipua vaan lähinnä uhannut elimiä napsimalla luunappeja kiveksiin ja napauttelemalla muoviviivaimella niitä. Loput kohde saa fantasioida itse. Olen jo muutamavam viikon käsitellyt penistäni nokkasilla. Tänään huomasin , ettän parhaan tuloksen saa hieromalla nokkosen vartta terkskaan. Varsinkin monissa nuorissa nokkosissa on hyvät piikit Terskan pää on erittäin herkkä, eikä kestännyt pitkään, kun hinkkasin virstaputken reiän reunaa, että siitä alkoi vuotaa verta.

  Olen tänään useaan kertaan hieronut nokkosen varrella terskaa ja se on nyt hyvin herkkä ja penis on jatkuvasti pienessä erektiossa.

  On sellainen tunne, että se on nahaton Täytynee taas lähteä takamaan käsittelyä, Parasta tietenkin olisi, että joku toinen tekisi käsittelyn ja lopettasi vasta sitten, kun terska kauttaaltaan verinaarmuilla.

  Se pitää nuistaa, että kädet on hyvin suojattu, siilä nokkonen pistelee ikävästi sormia Olen jäänyt jo tähän nokkoskoukkuun ja suosittelin sitä kaikkille, joilla on vaikeata saada erektiota.

  Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Domina kun halus Minulle jäi illanistujaisten jälkeen nuori mies, huppelissa sanoin että noin komeen pojan vois vaikka raiskata. Yllätyin kun sano että sopii ja rupesin ottamaan housuja auki kun ei vastustellut. Sillä oli heti kovana housuja riisuessa. Rupesin naimaan päällä oiken kunnolla kun kiihotuin nuoren kovasta kalusta,sain mielettömät orkut vanhoilla päivilläni. Poltettiin tupakat ja otin käteeni kalun joka rupes heti kovettumaan, puristelin kunnolla ja runkkasin lujaa.

  Sitten otin suuhun ja puristelin palleja että poika valitti mutta ei keskeyttänyt. Myöhemmin hain ison dildon ja työnsin kokonaan pyllyyn ja taputtelin kiveksiä kunnolla. Kyllä innostu kun annettin tehdä kaikkee kivaa ym.

  Mulla käy nuorempi mies kylässä mikä haluu nainnin jälkeen kunnon hoitoo. Joskus laitan sille anustapin ja penisrenkaan, sitten käydään jossain juomassa paukut kun seisoo ja on huono istua.

  Kiva puristella munia kun muut ei näe ja taputella perseelle. Kiva kiusotella nuorta miestä sen seksi haluista kun alistuu. Kokeilin myös eilen ja hyvät kihelmöinnit sain kun piiskasin terskan ja kassit oikein kunnolla ja jätin vielä nokkosen lehtiä pikkuhousuihin. Taivas vain kattona näissä leikeissä Nyt ilo irrti, onneksi nokkosia saatavilla vielä pitkälle syksyyn. Uutta polttiaista" pukkaa jo leikattujen tilalle.. Kokeiltiin eilen nokkos piiskausta - kun vihdoin rohjettiin - mahtavaaaaaaa oli ja on, kikkeki jöpöttää turpeana vieläkin, hekumoinen kihinä koko alapäässä..

  Toivotaan pitkää nokkoskautta ;. No jopas on ketju 3. Likimain kaikki viestit saman hyypiön kirjoittamia. Helppo huomata samoista yhdyssana- ja muista kirjoitusvirheistä. K h uvittelee saaneensa jotain ja kirjoittelee tänne, aika säälittävää.

  No niin kyllä on! Millanen mies oikein nauttii kivusta? Olisi voinut hieman varoittaa että tää on jotain kidutus juttuja niin olisin jättänyt lukematta Hyi, puistattaa vieläkin, en tiedä miksi mulle tulee aina tollaisista jutuista keskitysleirit mieleen, jota seuraa mielikuvat luuranko ihmisistä ja alkaa oksettaan Oletkos tätä mieltä - tainnut mennä vähän omat tulkinnat väärin - mutta hupiahan se toivottavasti tuo, kun suurennuslasilla, tarkkailet kirjaimia.. No täälähän mielenkiintoinen keskustelu menossa.

  Taas on vanha kunnon nokkosilla piiskaus tuotu esille ja joku kokeillutkin. Itse olen harrastanut ko. Keksintöhän on vanha ja juurtaa juurensa jo vanhasta kansanlääkinnästä, tällä piiskauksella on hoidettu monia sairauksia -tai ainakin yritetty reuma ym. Nyt se tuo mukavan lisän kesän seksileikkeihun. Kesäkuumalla metsässä kulkiessa olen pannut muurahaisia kihisevään muurahaispesään pienen puunoksan, joka heti on täynnä muurahaisia. Sitten oksa alushousuihin ja hetken odotus.

  Heti alkaa nipistely, kun muurahaiset hakeutuvat pippelin päähän esinahkaan. Ei ne juuri muualta pure, mutta pitkä ja vähän kostea esinahka vetää niitä puoleensa ja siihen ne purevat ahnaasti. Erityisesti ne pyrkivät hakeutumaan esinahkaan ja sen alle, jota kiihottuneenä vedän vaistomaisesti taaksepäin. Joskus vedän esinahan hetkeksi kokonaan taakse ja silloin tuska on sietämätön, kun murkut salamannopeasti kuin hurmiossa purevat paljaaseen terskaan.

  Mutta silloin on pakko lopettaa ja puhdistaa housut ja pippeli muurahaisista. Pippelin päätä puhdistaessa, kun esinahkaa käsittelee, tulee aina siemensyöksy.

  Yleensäkin esinahan koskettelu, venyttely ja puristelu tuntuu kaikkein kiihottavimmalta. Ja kiihotuksen huippu on, kun esinahka vedetään kokonaan taakse ja paljastetaan terska.

  Silloin kiihottaa ajatus, että vanhempi nainen venyttelee ja puristelee minun esinahkaa ja sanoo, että tämä tuppikulli pitäisi oikeastaan ympärileikata ja samalla hän myös tunnustelee toisella kädellä paisuneista kiveksistä. Silloin kiihotun silmittömästi ja tuppikullistani, jonka terskan nainen käsillään paljastaa, pursuavat runsaat siement naisen pehmeille kösille.

  Minä tykkään työnnellä peräaukkoon kaktuksia ja neuloja. Lisäksi penistä rankaisen luomällä sitä vasaralla. Lisäksi olen laittanut kivekseni puristimien väliin niin että veret tuli ja lääkärireissu Tänään annoin vehkeilleni kunnon nokkoskäsittelyn. Käsittely kohdistui lisäksi vatsaan napaan asti.

  Ensin ajelin alapääni täysin karvattomaksi. Käsittely kohdistui pääasiassa terskaan. Hieroin nokkosten vartta terskaan muutaman minuutin ajan vaihtaen välillä nokkosia. Välilllä hakkasin nokkosilla vehkeitäni ja vatsaani, Tämän kaiken toistin puolen tunnin välein.

  Vehkeeni ovat nyt täysin tunnottomat ja turvoksissa. Terska on täysin verinaarmuilla ja on mahtavan näköinen. Aikaisempien kokemusten perusteella se on arka muutamia päiviä Hyvää syksyä kaikillle nokkosten ystäville. Peniksen käsittselystä onkin jonkin verran kokemuksia ja aika pitkä historia. Jo ennenkuin opin runkkaamaan tai olin saanut ekaa orgasmia saatoin pelata vehkeelläni jos olin yksin kotona.

  Siinä iässä kun opin runkkaamaan noin 12 työnsin sellaisen pienen laturin pistokkeen terskan aukosta sisään, vähän kuin kännykkälaturin pää mutta antoi jotain 8 volttia. Ah sitä tuskaa, muistan että vietin paljon aikaa tuon laturin kanssa ja sen päälle runkkasin. Muistan myös että pelkäsin saavani tuosta jotain vammoja penikseen ja joudun lääkäriin nolona selittämään mistä johtuu ja sitten esim.

  Tuossa iässä ammuskelin itseäni myös huvikseni sellaisella leikkiaseella penikseen. Siinä oli aika kovia ammuksia. Fantasioin aina että joku tyttö ampuisi minua. Lisäksi saatoin runnoa kullia mitä oudoimpiin paikkoihin, mm. Joskus murrosiässä aloin myös pistelemään neuloja esinahan läpi. Ei juuri sattunut, mutta pelko ja jännitys kiihotti valtavasti. Kerran taisin laittaa naulankin läpi. Armeijassa olin joskus yksin yövahtina heinäkuussa lapissa.

  Hyttisiä oli tosi paljon, minulla oli hyttyslakki sekä hanskat käsissä joten ne eivät pistäneet muuten. Mutta paljastin tietysti mulkun siinä vartiossa, vedin vielä esinahan taakse ja aloin seuraamaan kun hyttyset kävivät ruokailemaan. Jossain vaiheessa oli tietysti pakko runkata varovasti, niin että hyttyset pystyivät jatkamaan touhujaan. Jännä huomio oli että hyttysen pistot terskassa eivät tuntuneet juuri miltään, eikä jälkiäkään jäänyt sille alueelle muistaakseni lainkaan. Armeijan jälkeen muutin kotoa ja ensimmäiset vuodet omassa kämpässä olivat ihan hulluja, kokeilin kaikenlaista.

  Joskus vehkeet olivat tosi paisuksissa, mutta lääkärissä ei tarvinnut käydä. Joskus 30 vuotiaana aloin seurustella tosissani ekaa kertaa elämässä ja samalla nämä harrasteet ovat jääneet.

  Puolison kanssa on aika perusseksiä, ei mitään tälläisiä. No kerran kyllä maalla käydessä oli pakko kokeilla miltä nokkonen tuntuu, ei kyllä siitäkään oikein kauheaa kipua tullut tai edes jälkiä, ehkä jo liian turtunut noihin juttuihin: Icepoweria tai muuta kylmägeeliä palleihin, sitten voit kokeilla sitä myös terskalle.

  Sido tiukka lenkkin kalun juureen ja työnnä sukkapuikko tms kalun sisään ja "nai" sillä kaluasi. Nokkokausi on taas alkanut. Pikkuveljeni oli haltioissaan, kun torstaina kevään ensinmäisen nokkoskäsittelyn. Täällä odotetaan myös, ensimmäisten nokkosten kasvamista ja sitten Huomenna lähdössä maalle ja siitä se sitten alkaa -nokkoskesä. Joten kunnon käsittelyä tiedossa.. Mistä muuten löytyy rautanokkisia, olen yrittänyt etsiä, mutta en ole löytänyt. Millaisista paikoista kannattaa etsiä. Nokkosia kasvaa missä vain, rautanokkonen vaatii hiukan vahvemman ja kosteamman maan ja hiukan varjoisamman paikan kuin tavallinen nokkonen.

  Tosin olen tavannut suurempaa ja tummempaa rautanokkosta tallistenkin nokkosten seasta. Tänään menemme mökille ja aiomme nauttia nokkospiiskauksesta.

  Toivottavasti se on kokemkusen arvoinen. Varmasti on - rokeutta peliin ja reilu kimppu ja antaa mennä, alun kipu muuttuu muutamassa minuutissa mahtavaksi tunteeksi ja Sukkapuikkoa ei kannata, penikseen työntää. Mutta "kunnon sähköjytky" välineistöstä löytyy siihenkin sopivat välineet - ja vähän sähköä, metallin päälle - jo vain. Kehoitan kuitenkin ensi kokeilemaan, sähköä muualle sukuelimiin. Joka kohdalle löytyy omat välineensä miehen ja mieltymysten, kestävyyden ja nautinnon mukaan.

  Metallinen puikko virtsaputkeen ja virta päälle, kiva rassailla sillä kundin kusiputkee. Ja metalli tappi anukseen ja virrat siihen myös - kyllä koitellaan kestävuuttä ja äänijänteitä. Pitää vaan sitoa tyyppi hyvään asentoon ja tiukasti. Mutta ne on talven leikkejä ne nyt kevyttä kesä pieksentää nokkosilla, kun on vielä niiden aika. Mökille lähdössä ja kunnon nokkoshoitoa tiedossa - käsistä venevajan kattoparruun sidotaan ja haarat levitetään naruilla.

  Siinä täysin kahden nokkospiiskaajan armoilla alastomana. Ja alapää saa kunno kyytiä nokkospiiskoista - mahtavaa. Jää nuo sähkö ym. Alun nipistelyn jälkeen tiedossa, mahtavaa turvotusta ja kutinaa. Ja tämä toistuu montakertaa - nautinto mahtavaa.

  Tässä kunnon asiaa nokosten käytöstä. Kivasti kihelmöi ja seisoo tosi komeesti,mutta ei voita kunnon piiskausta! Nyt on sellainen tunne, että on mentävä pihalle ja annettava vehkeille kunnon nokkoskäsittely. Ei haittaa, vaikka joku ohikulkija viereisellä kuntopolulla huomaisi. Mahtavalta, vieläkin on ihana kihelmöinti. Saatan olla eräs ensimmäisitä kirjoittajista joka puhuu nokkoskäsittelystä täällä kaksnelosella ja silloin kehooitin muitakin kokeilemaan tätä juttua.

  Harrastan nokkoshoitoa vieläkin silloi-tällöin. Isoissa nokkosenlehdissä on lehturuodissa pitkät piikit, otan lehden molemmista päistä kiinni ja painan lehden terskaa vasten jotta lehden piikit painuvat terskan ihon läpi ja valuttaavat poltin-nesteen tekemäänsä reikiin.

  Otan useita isoja lehtiä ja hoidan niillä terskaa ja tunnen siinäihanan sykkeen. Otan kokonaisen nokkosen ja pidän sen latvasta kiinni ja painan sen terskaa vasten ja pitäen toisella kädellä nokkosen tyvestä, kierrän koko nokkosen kokonan rullalle terskan ympäri.

  Toisinaan minulla on hansikas kädessä ja tällä kädellä puristelen tuota terskan ympäri kieputettua nokkosta, piikit uppoavat terskaan ja luovuttavat poltin-nesteen ihon sisään. Pidän puristusotetta muutamia minuutteja jotta saan kaiken okkosesta. Terska paisuu suureksi ja siitä tulee raskas, terskan saama nokkospolte välittyy kalun lihaskudoksiin sa saa ne ja pakaralihakset sykkimään, tuntuu kuin orgasmi tulisi.

  Täällä myös tänään nokkoshoitoa - kyllä tekee nami,namia: Tekisi mieli kokeilla hyönteisneuloja jotka ovat hyvin ohuita, kokeilisi työntää tuollaisen ohuen naulan terskan läpi. Kunhan löydän noita neuloja niin kokeilen. Nuppineula on paksu h-neuloihin verrattuna. Ohut injetktioneula voisi toimia, se on terävä ja menee terskan läpi todella helposti. Onko joku teistä kokeillut tällaista? Terskan läpi ei varmaankaan kannata aivan aluksi neulaa työntää, mutta terskaan, esariin ja kasseihin - miten nyt keksiikin.

  Tosin neulojen kanssa ehtii leikkiä talvellakin - nyt tälläinen sadepäivä ja sen kunniaksi, leikitty koko päivä rautanokkosilla. Melkoisia orkkuja ollut tarjolla ja paikat lievästi ilmaistuna aika turvoksissa ja mukavasti kihelmöi. Vaan vielä jatketaan puuhastelua. Tänään taas maalle ja siellä nokkoset odottavat parhaimmillaan. Vielä pari tuntia ja sitten matkaan ja nokkoskyyti odottaa.

  Akupunktioneulaoja, ne ovat ohuita Ovat steriilejä ja sadan kpl paketti ei maksa paljoa! Mistähän noita akupunktioneuloja voisi ostaa? Ja onko niissä eri vahvuuksia? Varmasti toimivat hyvin tähän trkoitukseen. Laita googleen hakusanaksi akupunktioneuloja tai akupunktioneulat. On eri pituuksia ja paksuuksia, kauppiaita suomessa.

  Pitää tilata noita joku päivä. Kaupasta ostettujen paitojen mukana tulleilla nuppineuloilla olen leikkinyt, ne ovat 0. Lyhyet neulat ovat ohuita - pitkät paksumpia. Leikin niin että työnnän neulan peniksen varren ihon läpi terskan läheltä.

  Minulla on ympärileikattu kalu joten sitä esinahan sisäosan ihoa on varressa vain sentin verran. Otan ihoa sormien väliin ja työnnän neulan läpi, helposti menee läpi eikä tunnu paljon miltään. Noilla pornosivuilla voi laitta gategoria-hakusanaksi "needle" niin löytyy paljon videoita tästä aiheesta. Yhden neulan pistin terskan läpi yläpuolelta ei ihan keskeltä jottei mennyt virtsaputkeen.

  Pyyhin ihon ensin spriillä kuten neulankin, kirkas viina käy desinfiointiaineesta. Eilen hoitelin itseäni niillä, kulli seiso lähes taukoamatta. Piti runkat monta kertaa. Vaimolle ei vaan "uskaltanu" kullia tarjota. Kulli on viäkin ihan punainen ja kihlmöi ihanasti. Tosin vois muija tän nokkos jutun ymmärtää. Täytys kai tuoda sille illalla puska nokkosia. Onko kellään naisella kokemusta nokkosista klitalla? Jospa antaa vaimolle vähän piiskausta, nyt takasin nokkospuskiin.

  Anna ne nokkoset vaimolle ja käske piiskata alapää oikein juhlakumtoon ja saa vaimokin maistaa luonnonviagran, ihmeellisistä vaikutuksista. Nyt on terskan pää ihan tulessa.

  Sit himoissani painelin murksin niitä varsia hepinpäähän. Ilmeiseti varresta tulee polttavaa nestettä joka kuumottaa ihanasti. Tuli viä kerran uusittua toi käsittely. Pitäs tänään lähtee muijan kaa tanssiin. Hitsi kun ei meinaa käveleen pystyä, kun ku li on niin arka. Alushousutkin hiertää, kulli puolijäykkänä kävellesäkin. Ei kestä enään runkata edes voiteella Lavalla vieraiden naisten kanssa on varmaan tosi vaikee tanssia Mitähän oma muija siihen sanoo, varmasti huomaa.

  Täytysköhän koittaa silkkisiä kalsareita, vai lentääkö niiden kanssa mällit reisille siä lavalla? Uinti kylmässä vedessä autta - ei se luonnon viakra, nyt niin ihmeitä pitkäksi aikaa tee että vielä tänsseissakin seisoisi - tai tiedä häntä mikä seisottaa.. Yllättävän äkkiä se arkuus hävis, seuraavana päivänä mujja sai tosikovat hoidot. Äsken kävin pihalla kusella, oli pakko antaa kullin päälle 15 min raaka hoito.

  Nyt tass on kullinpää arka. Koitin varjella kullinvartta, muija kauhistelis vartta. Se meinaan turpoo aivan hulluna. Nyt vaan täytyy naida vaikka kuinka sattus. Löysä tavarakin tuntuu varmaan ahtaalta. Oma terskani turposi suureksi kuin tomaatti ja raskaana roikotti heppiä: Minulla on kuvia alastomassasuomessa.

  Toinen lomapätkä alkaa huomenna ja maalle nokkosia katsastamaan Nyt jo kihlmöi kiimasta, viimekerrasta jo kolmisen viikkoa. Onko kukaan työntänyt injektioneulaa terskan läpi ja jääkö neulanpistosta arpi? Entä jääkö nuppineulanpistosta arpea terskaan kun neula menee läpi terskan?

  Kurtturuusun oksilla on kiva lätsyttellä. Olin kadun varressa jonka jalkakäytävää reunusti muutaman metrin levyinen tiheä puskakaistale jonka takana oli rantaa seuraava hiekkatie. Menin tiheän puskan sisään pissalle, niin että minua ei voinut nähddä kadulta. Puskassa huomasin että siellä oli nokkosia. Otin lehtiä ja painelin niitä terskaani vasten, otin isoja lehtiä joiden piikit ovat pitkät ja painuvat syvälle ihoon ja niiden polte tuntui todella hyvältä.

  En huomannut että puskan toisella puolella koiraa ulkoiluttava nainen oli kävellyt muutaman metrin päästä ohitseni ja nähnyt sen mitä olin tekemässä, puskassa oli silnä kohdassa aukko. Nainen näki minut esteettä rinnankorkeudelta alaspäin mutta kasvustojen takia ei kasvojani. Kiinnitin huomioni kadun puolelle ettei miunua nähtäisi sieltä enkä huomannut naista kuin vasta sitten, kun hän oli poistumassa. Kerran otin kivekset nippuun ja läjäytin kammenellä ja shomma loppuikin siihen, koska koski niin p Mitenkäs sellainen panta, jolla voi taluttaa?

  Kulkuset on herkemmät, mutta kyllä kalua voi hiukan ruoskia ja se lähiympäristö on samanlaista kuin naisellakin. Onhan sitä netissä vaikka mitä väkivaltapornoa - esim. Kalun läimäyttely kädellä on kiihottava, mutta miehen täytyy totutella tähän uuteen asiaan vähitellen.

  Aloitetaan hyvin kevyellä läimäytyksellä ja pikkuhiljaa lisätään voimakkuutta sitä mukaa kuin mies tottuu asiaan. Seuraavalla kerralla mies haluaa kovempaa ja näin kiihottavuus lisääntyy. Kaluun emme ole koskaan käyttäneet piiskaa, vaikka olemme sellaisia joskus kokeilleet.

  Meidä mielestämme käsi on tässä asiassa paras. On tietysti yksilöllistä, miten kovaa käsittelyä kalu kestää, mutta totuttelun jälkeen kalu kestää varsin kovia iskuja ja ne kiihottavat miestä. Alistuva mies on jokseenkin säälittävä, ei mitään himoja herättävä.

  Eri asia on, jos mies voi hyvin antaa läimäytellä, mutta ottaa rangaistuksena naisen aika rajustikin. Jotenkin se tärkein elementti miehen kanssa nimenomaan on, että mies ei ole pelle eikä luuseri, vaan alkukantaisen raju. Olen samaa mieltä, ettei pelkästään alistuva mies kiihota naista. Meillä homma toimii niin että kun naiseni on kurittanut minua riittävästi, otan hänet alkukantaisesti, rajusti, tehokkaasti monessa asennossa ja kauan! Nautimme sessiosta todella paljon! Ehkä tässä on joku kuvio?

  Amoremiio on väkivaltainen, mut haluaa alistua sängyssä. Itse olen erittäin rauhallinen, mutta sängyssä kiihottaa kyllä kovasti, kun sitoo naisen, ehkä ruoskiikin, kaataa kynttilästä kuumaa nestettä iholle, härnää, pitää kiinni ja lopulta ja miksei välissäkin nussii hana kaakossa, pistää ottamaan poskeen melkein oksennusrefleksiin asti. Punainen läimäykset pyllyssä lopulta vaan lämmittävät kuten myös spermatahrat ympäri vartaloa, nännit on kauniit sinisenä.

  Niin sanotaan että valta-asemassa olevat henkilöt ovat alistujia seksifantasioissaan, mutta totta sekin että naisnäkökulmasta tuollainen alistuja voi olla aika säälittävä tyyppi, eipä ole tullut ajateltua asiaa tuolta kantilta. Niilo Nöyrä , Ovat usein alistuvia petipuuhissa ja on jonkunlaista alistumisfantasiaa.. Joku nainen ehkä pitää heitä säälittävinä sen takia, mutta ko. Johtotehtävistä pitää joskus saada lepoa. Hmm, itse olen huomannut, että alistuvaisuus ja dominoivuus sängyssä korreloi käänteisesti sen kanssa, miten nämä ominaisuudet ilmenevät miehessä esim.

  Usein "pehmoilta" ja nallekarhumaisilta tai hillityn pedanteilta vaikuttavat miehet yllättävät iloisesti sängysä ottamalla rajun dominoivan roolin. Arrogantit ja itsevarmuutta huokuvat miehet puolestaan nauttivat kokemukseni mukaan yllättävän usein todella vahvasta henkisestä nöyryyttämisestä ja fyysisestä alistamisesta.

  Itse olin nuorempana seksuaalisesti varsin dominoiva nainen ja viihdyinkin näiden wc: Miesmaku on muuttunut enemmän siihen hiljaiseen mutta seksiä ja rauhaa uhkuvaan nallenkörilääseen. Pitääpäs mennä pussaamaan miestäni. Minä haluan erotella nuo seksifantasioiden alistujat ja sitten oikeasti alistuvat ja naiset jotka alistavat miestä kokonaisvaltaisesti.

  Monesti tuo alistaminen kohdistuu makuuhuoneeseen piiskan ja käsirautojen kera mutta tuo ei ole oikeaa alistamista se on sitä leikkimistä. Oikea alistaminen voisi olla kotikuria jossa mies laitetaan nyrkin ja hellan äliin" noin kuvainnollisesti. Noin itse ainakin haluan koke alistumisen ja sellisesta juuri pidän.

  pyllyn piiskaus kivesten kidutus Olenkohan tullut immuuniksi nokkosille. Ei kai se nyt masokisti ole jos toista kiduttaa paremminkin sadisti tai vastaava. Toivotaan pitkää nokkoskautta. Ymmärrän että itse alistuvat enemmän tai vähemmän naiset kokevat asian näin ja haluavat dominoivan seksikumppanin, itse taas en tiedä mitään niin seksikästä kun piiskattu mies anelemassa armoa. Ensin olen köyttänyt kohteen likimain liikkumattomaksi. Tutustuin vanhempaan naiseen mikä aluksi otti vain suihin ja runkkasi.

  Pyllyn piiskaus kivesten kidutus -

  Joskus laitan sille anustapin ja penisrenkaan, sitten käydään jossain juomassa paukut kun seisoo ja on huono istua. Joskus vedän esinahan hetkeksi kokonaan taakse ja silloin tuska on sietämätön, kun murkut salamannopeasti kuin hurmiossa purevat paljaaseen terskaan. Samalla saavat, oman osansa reidet ja pakarat.

  Eilen hoitelin itseäni niillä, kulli seiso lähes taukoamatta. Piti runkat monta kertaa. Vaimolle ei vaan "uskaltanu" kullia tarjota. Kulli on viäkin ihan punainen ja kihlmöi ihanasti. Tosin vois muija tän nokkos jutun ymmärtää. Täytys kai tuoda sille illalla puska nokkosia. Onko kellään naisella kokemusta nokkosista klitalla?

  Jospa antaa vaimolle vähän piiskausta, nyt takasin nokkospuskiin. Anna ne nokkoset vaimolle ja käske piiskata alapää oikein juhlakumtoon ja saa vaimokin maistaa luonnonviagran, ihmeellisistä vaikutuksista. Nyt on terskan pää ihan tulessa. Sit himoissani painelin murksin niitä varsia hepinpäähän. Ilmeiseti varresta tulee polttavaa nestettä joka kuumottaa ihanasti. Tuli viä kerran uusittua toi käsittely. Pitäs tänään lähtee muijan kaa tanssiin. Hitsi kun ei meinaa käveleen pystyä, kun ku li on niin arka.

  Alushousutkin hiertää, kulli puolijäykkänä kävellesäkin. Ei kestä enään runkata edes voiteella Lavalla vieraiden naisten kanssa on varmaan tosi vaikee tanssia Mitähän oma muija siihen sanoo, varmasti huomaa. Täytysköhän koittaa silkkisiä kalsareita, vai lentääkö niiden kanssa mällit reisille siä lavalla? Uinti kylmässä vedessä autta - ei se luonnon viakra, nyt niin ihmeitä pitkäksi aikaa tee että vielä tänsseissakin seisoisi - tai tiedä häntä mikä seisottaa..

  Yllättävän äkkiä se arkuus hävis, seuraavana päivänä mujja sai tosikovat hoidot. Äsken kävin pihalla kusella, oli pakko antaa kullin päälle 15 min raaka hoito. Nyt tass on kullinpää arka.

  Koitin varjella kullinvartta, muija kauhistelis vartta. Se meinaan turpoo aivan hulluna. Nyt vaan täytyy naida vaikka kuinka sattus.

  Löysä tavarakin tuntuu varmaan ahtaalta. Oma terskani turposi suureksi kuin tomaatti ja raskaana roikotti heppiä: Minulla on kuvia alastomassasuomessa. Toinen lomapätkä alkaa huomenna ja maalle nokkosia katsastamaan Nyt jo kihlmöi kiimasta, viimekerrasta jo kolmisen viikkoa. Onko kukaan työntänyt injektioneulaa terskan läpi ja jääkö neulanpistosta arpi? Entä jääkö nuppineulanpistosta arpea terskaan kun neula menee läpi terskan? Kurtturuusun oksilla on kiva lätsyttellä. Olin kadun varressa jonka jalkakäytävää reunusti muutaman metrin levyinen tiheä puskakaistale jonka takana oli rantaa seuraava hiekkatie.

  Menin tiheän puskan sisään pissalle, niin että minua ei voinut nähddä kadulta. Puskassa huomasin että siellä oli nokkosia. Otin lehtiä ja painelin niitä terskaani vasten, otin isoja lehtiä joiden piikit ovat pitkät ja painuvat syvälle ihoon ja niiden polte tuntui todella hyvältä. En huomannut että puskan toisella puolella koiraa ulkoiluttava nainen oli kävellyt muutaman metrin päästä ohitseni ja nähnyt sen mitä olin tekemässä, puskassa oli silnä kohdassa aukko.

  Nainen näki minut esteettä rinnankorkeudelta alaspäin mutta kasvustojen takia ei kasvojani. Kiinnitin huomioni kadun puolelle ettei miunua nähtäisi sieltä enkä huomannut naista kuin vasta sitten, kun hän oli poistumassa. Naisen koira oli havainnut minut puskasta ja nainen huomasi minut vasta kun koira havaitsi minut. Tarkoitukseni ei ollut tulla nähdyksi ja puskassa oli lähes täydellisessä piilossa sivullisilta.

  Tuon naisen lisäksi muita kulkijoita ei ollut sillä hiekkatiellä ja vain ihan läheltä minua kulkeva saattoi nähdä minut. Naisen mentyä jatkoin puuhiani ja tarkkailin että minua ei nähtäisi ja jatkoin puuhiani rauhassa.

  Hetken kuluttua nainen palasi koiransa kanssa ja koira muisti tietenkin minut sieltä puskasta. Sivusilmällä näin kun koira pysähtyi kolmen metrin päähän minusta, nainen käveli koiran perässä kohdalleni ja katsoi kun piiskasin nokkosella kaluani, pidin toisella kädellä kalustani kiinni ja nokkoset sattuivat paljaaseen terskaan.

  Taisin olla outo ilmestys siellä pensaikossa. Mutta hyvää hoitoa, kuitenkin sait. Ota enskerralla muovikassi mukaan ja vie kotiin ja anna alavarustukselle kunnon kyytiä - tekee hyvää, eikä tirkistelijöistä vaaraa. Nyt on nokkosten aika tältävuodelta auttamatta ohi. Te jotka pidätte tumputuksen lisäksi jostain vähän kovemmasta peniksen käsittelystä, onko vinnkejä.

  Tuolla tekstissä jo vilahteli sähkö ja neulat, oletko niitä kokeillut tai jotain muuta? Akupunktioneulat ovat aika erikoinen juttu, ohuen neulan työntäminen esinahan ihon läpi on helppoa ja se ei satukaan samoin terskan lävitse se menee helposti ja tuntuu vaan pieni pistos.

  Iho pitää desinfioida ensin ja neulaan ei saaa koskea käsin, neulankin voi varalta desinfioida vaikka ne myydäänkin steriileinä. Pyykkipojat ovat myös mukavia. Olen pistänyt kuvia alastomaansuomeen. Viimeksi tänään, joten eijäsenetkin voivat vielä tänään tai huomenna nähdä. Puiset pyykkipojat eskarissa tuntuvat ihanilta. Nyt on 1 h 20 mín takakapäin. Kohta loppuu pormofilmi ja pyykkipojat voi irrottaa. Se on todella kivuluas toimenpide.

  Tunti ja 35 min pitäisi kestää. Joko löytyi, huomenna etsimään Tampereen seudulta löytyy jo. Tuntui todella ihanalta pitkän talven jälkeen. En pystynyt vielä tunnistamaan, oliko ne rautanokkosia. Rautanokkoset jättävät ehdottamasi parhaat jäljet ja tuntemukset.

  Pitää vain muistaa suojella kädet hyvillä haskoilla. Taidanpa lähteä ottamaan aamun hoidon, ku tuo sadekin taukosi. Sähkö, paljon voltteja, pikkasen ampeereja. Kun kampea kiertää, alkaa kummasti nykiä. Vielä tehokkaampi on vanha koneen magneetto. Nokkosta päästy jo kokeilemaan! No nyt nokkosia ja rautanokkosia, joka puolella.

  Ja ah sitä ihanaa tunnetta kun pääsee kunnolla piiskaamaan pallit, kyrvan, reidet ja pakarat, oikein kunnolla. Oletteko muistaneet käsitellä vehkeitänne nokkosilla.

  Muistakaa, että rautanokkoset on parhaat. Tänään olen antanut jo kolme käsittelyä ja olo on mahtava. Kyllä, ja itse kokeilin myös tätä " Vasta " tekniikkaa, elikkä sitoo reilun määrän nokkosia yhteen vastamaiseksi kasaksi. Sitten antaa vain räiskiä. Kellit, reidet, varsi ja terska helläksi. Kyllä muuten saa nautintoa pitemmäksi aikaa, kunhan ei sairaalaan asti roiski itseään. Ei nikkosilla itseään sairaalakuntoon saa.

  Mutta juuri noin toimien kuin yllä kerrottu - ihanat nautinnot. Kokelin pistää nokkosia esinahan ja terskan väliin, Survoin niitä sinne nnin paljon kuin mahtui. Siinä voi kokeilla, kauanko pystyy niitä pitämään siellä. Runkatessa laukeaminen tapahtui alta aikayksikön.

  Suosittelen, jos kantti kestää. Täytyy vielä kokeilla rautanokkosilla. Kokeiltu on ja hyvältä tuntui. Tiokkojen uimahousujen sisään kannattaa myös laittaa nokkosia, saavat pallit ja persvakokin osansa ja sitten vielä vetelee kunnolla nokkospiiskalla paljaalle iholle - niin jo vain jöpöttää. Aloitin nokkoskäsittelyt varovasti eilen parilla lehdellä, joita hieroin nokkosten kasvupaikalla terskaani.

  Kihelmöivä turvotus tuntui koko yön. Nyt seuraavana iltana kun kihelmöivä vaikutus oli jo kadonnut uusin käsittelyn. Hain kokonaisen nokkosen ja hieroin sillä ensin kevyesti mulkun vartta ja kasseja.

  Otin sitten taas pari lehteä ja hinkkasin niillä terskan ja esinahan aremmat paikat. Seuraavaksi kävin uimassa vielä aika viileässä vedessä. Uinnin ja kuivauksen jälkeen otin käyttämäni nokkosen ja kiersin sen koko varren terskan alapuolelta mulkun ympäri ja puristelin varren ja lehtien viimeisetkin poltinpiikit elimeeni.

  Tuntui taivaalliselta ja parilla edestakaisella vedolla turvonnut muna säilyi puolijäykkänä koko kotimatkan. Se käyttämäni nokkonen unohtui sinne uimarannan pukukoppiin. Voidellaan teskaa sinapilla tai inkivääritahnalla. Tai sitten voidellaan plugi noilla ja työnnetään suoleen. Ken sen jälkeen istuu paikallaan, on melkoinen tyyppi. Kesälöma alkoi ja tänään rohkenin, kauvan ajatuksissani olleen, nokkospiiskauksen.

  Voi veljet mikä näutinto ja seisokki - päivä onkin mennyt, kikkelin parissa ja sadetta pitäessä. Tuli kokeiltua perinteisiä - ja rautanokkosia. Muutaman hetken, vihlaisi oikein kunnolla, mutta sitten Nyt käyn hakemassa aina uuden kimpun tai kunnon vihdan ja annan mennä, pitkin kullinvartta, palleja ja reisiä. Mahtavat on fiilarit, eipä tätä, suotta ole kehuttu!!! Olen haeskellut paikkakunnan seksipuodeista.

  Jyväskylästä löytyy,Englannista tosi laadukkaita,pyöreä reunaisia. Minä käyn paareissa ja kun humalainen vanhempi nainen ilmestyy niin menen juttelemaan. Haluu yleensä heti mukaansa, annan iskeä kun tietää mitä haluu. Välillä ei kerkiä kun juomat kaataa niin on munissa kiinni, kun seisoo niiin heti halutaan naida. On siinä monenlaista naista saanut kun toiset haluu väkisin naida ja runkata että tietää saaneensa.

  Aamulla toiset haluu lisää naida rääkätä munaa välillä koko päivän aina kun seisoo tai saa piiskaa. Toiset nai aamulla kerran ja käskee lähtemään.

  Siitä onkin aikaa, kun terska sai viimeksi nokkoskäsittelyn. Hetki sitten hakkasin terskaa rautanokkosilla parin minuutin ajan. Aluksi oli mahtava polte, mutta se meni valitettavasti nopeasti ohi. Turvotuksin oli vain hetken. Olenkohan tullut immuuniksi nokkosille. On pakko lähteä uudistamaan tämä käsittely ja käyttää monenlaisia käsittelyjä Josåa nyt saisi aikaan kunnon turvotuksen ja pitkäaikaisen poltteen.

  Nyt vain kaikki nokkospuskille. Nokkosvihtoja on oltava monta, nokkosista kun "polttiaiset kuluvat" aika pian. Itse varaan rautanokkoskimppua, yhtä käsittelyä varten ja kyllä toimii. Nyt on mahtava tunne, terska tuntuu olevan lähes nahaton ja on muutaman iskun jälkeen verinaarmuilla.

  Parhaan tuloksen saa todellakin useam minuutin åiiskauksella. Taas olut kosteutta ja nyt taas lämpöä riittävästi. Uutta tuoretta nokkosta ja rautanokkosta pukkaa. Ei muuta kuin tositoimiin.. Tänään lpmapäivä ja mökillä - mahtavia nokkosia kasvanut, jokapaikkaan. Nyt pientä taukoa, mutta kohta jatkan - tämä päivä on "pyhitetty" nokkoskimppujen keräilylle ja kikkelin käsittelylle.

  Samalla saavat, oman osansa reidet ja pakarat. Kunnon vihtomista koko ap. Ja kohta jatketaan nautintoja. Elokuun nokkoset eivät enää oikein tehoa, ellei löydy aivan uusia versoja. Tänään kokeilinkin sitten jotain uutta - koskenkorvaa! Siis kastelin terskan ja esinahan arimmat paikat kossulla, annoinimeytyä ja uusin käsittelyn pari kole kertaa.

  Ei ihan samanlaisia säväreitä kuin nokkosilla mutta kannattaa kokeilla. Nyt viimein olen tehokkaan nokkoskäsittelyn jälkeen saanut täysin nahattomaksi.

  Nyt varsinkin rautamokkoset antavat mahtavan tunteen. Vieläkin terskassa tuntuu vaikka käsittelystä on lähes tunti. Täytyy jatkaa vielä muutama päivä. Vitoskanavalla oli ohjelma, jossa mies oli ottanut polttomerkinnän terskaan.

  Se kiinnostaisi seuraavaksi, Löytyisiköhän sille tekijää. En lähtis kokeileen tota "polttomerkintää" Noi rautanokkoset antaa tosi upeet sävärit. Mielestäni vanhat"alimmat rautanokkosen lehdet. Niiten alapinnalla kun puristaa lujaa terkaa, on vaikutus upea ja pitkäaikainen. Ei tarvi kokopäivääsiä puskassa hiipiä, käy vaan parin tunnin välein. Sama,nahka kuoriutuu tosta terskasta. Nokkosta anna viuhua vaan kunnon kimpulla. Tuota polttomerkkiä vähän epäröin - eikö se vie enemmänkin tunnon, pitkässä juoksussa?

  Meittii on monta mammaa kun saunotaan joskus. Oli nuori saunanlämmittäjä ja kun saatiin pestä kunnolla niin jokainen puristeli ja hiero vuorollaan, vaikka välillä valittikin jatkettiin vain. Sama jatku sängyssä kun kavereita rupes naitattaa. Kun anto munalle tehdä niin naitiin ja runkattiin kunnolla.

  Aamulla oli nolo kun seitsemän eiukkoo oli nainut sen 18v munaa oikein kunnolla. Minun penistä on nainen käsitellyt polkemalla. Hänellä oli Hai-saappaat jalassa, ja hän käski minut eteensä polvilleen.

  Tottakai, arvasin mitä on tulossa. Minulla alkoi heti seisoa. Hän astui saappaalla penikseni päälle. Kipu oli aika kova, mutta hän vielä lisäsi polkaisuvoimaa. Kyllä se siitä pehmeni, mutta se oli aika mustana sen käsittelyn jälkeen.

  Näin pojan runkulla ja kun oli kylmä niin kutsuin luokseni. Halus näyttää kulliaan ja komee olikin, halus että nain sitä vaikka olen yli 30v vanhempi. Kyllä teki hyväiä ja puristelin munista kunnolla, annoin piiskaa pyllylle ja takaa vähän munillekkin. Käskin selälleen haarat levälleen ja pikku hiljaa annoin remmiä munille, kyllä sai aika lujaa lyödä remmillä vaikka valittikin että naapurit varmaan kuuli.

  Laitoin housuni sen suuhun ja jatkoin kun kerran halusi Käy aina välillä kun on munat parantutut ja peppu dildoista, mulle sopii nuori rakastaja mikä tekee kun käsken. Olen 53v leski ja pääsin kai 17v poitsun housuihin, jatkuvasti seiso ja puristelin palleja, runkkasin kunnolla etttä spermat lensi. Nain varmaan kymmenen kertaa ja loput runkkasin kun oli kyltymätön muna kovana. Tuli vielä uudestaan käsittelyyn, tykkäs kun venyttelin kiveksiä.

  Tykkääkö miehet kun puristaa kullia kovaa ja runkkaa? Taputtelin kiveksiä ja työntelin monta sormea pyllyyn vaikka valitti. Musta tuli pikku masokisti kun sain käskeä ja rääkätä. Ei kai se nyt masokisti ole jos toista kiduttaa paremminkin sadisti tai vastaava. Mä en ajattele muutakun et tilanne missä joku vieras mua vaikka vanhempi mies tulis autolla johonkin sovittuun paikkaan tai olisi joku tietty numero jonnekin hotelli huoneeseen jonne mun pitäis mennä salaa niin ettei mun kundikaveri tiedä et tollanen järjestely on sovittu.

  Ja siellä mä joutuisin käsin miehen käskyjen mukaan hoitelemaan hänelle nautinnon. Ton mä oikeesti haluisin tehdä silleen viel ettei tiedä miehestä mitään muutakun et on tavattava hänet sillon ja silloin. Ja tehtävä niinkun hän käskee. Onks ketään miestä jota toi juttu kiinnostas ,ota yhteyttä muhun. Työpaikallani takahuoneessa, kun menin kesä työläinnen poika oli housut alhaalla nilkoissa tyydyttämässä munaansa. Kun meinas lopettaa niin tartuin paksuun ja puristelin kunnolla, kohta laukes lattialle.

  Käskin käymään kotonani ettten kerro, tuli ja vähänajan jälkeen riisuin siltä housut ja jatkoin mihin oltiin jääty. Vaikka olen vanhempi nainen niin sano että tee mitä halun.

  Siinä tuli runkattua ja naitua 31v nuorempaa kun kerran halus. Dildoakin annoin vaikka valittikin, kyllä seiso vaikka annoin "kuritusta". Nokkoskausi on tältä vuodelta ohi, Pitäisi taas keksiä jotakin rajua ja todella kivuliasta terskan käsittellyä, Nokkoskäittelyhän tuntuu vain muutaman hetken, mutta antaa se kuitenkin mahtavan tunteen.

  Onko kellään hyviä kokemuksia terskan kivuliaasta käsittelystä. Myös ehdotuksia, jos ne ovat toteuttamiskelpoisia. Steariini, kuumennetut vahat - tiputtamalla, säkö ko. Ostakaa kaupasta pari pitkää 90 cm kukkakeppiä ja hiukan jotain narua. Sitten alasti sängylle ja jalat ylöspäin. Laitetaan kukkakepit kivespussien ylä- ja alapuolelle siten että kivekset jää roikkumaan keppien ulkopuolelle. Sidotaan kepit yhteen naruilla. Sitten voitte nousta ylös.

  Kepit kiristää kiveksiä ja tuntuu kuinka ne vetää palleja taaksepäin. Kokeilkaa ja kertokaa miltä tuntuu. Etelästä löytyy jo rautanokkosia - ja vielä edessä pitkääviikonloppua..

  Tuntui todella mahtavalta osittain nahattomassa terskassa, Terskasta lähti pala nahkaa pyykkipoikakäsittelyssä ja on vieläkin hyvin arka. Jatkuva nokkoskäsittely tekee sille varmasti hyvää.

  Voin kertoa lisääkin pyykkipoikakäsittelystä, jos on kiinnostusta. Olin sen verran kiihottunut. Aluksi menetin kaiken alapään karvoituksen. Seuraavaksi hän vei minut takapihalle ja sitoi käsistäni pyykkitelineeseen.

  Hän piiskasi minut rautanokkosilla navasta polviin ja seuraavaksi takapuolen. Käsittely kesti parisen minuuttia ja joka paikkaa kihelmöi, Avopuolisoni haki kameran ja otti valokuvia joka puolelta. Olin erittäin kiihottunut ja häntä ottamaan seuraavan käsittelyn videolle. Nyt piiskaus kesti viitisen minuuttia ja välillä otettiin uusi nokkospuska. Pahin polte meni nopeasti ohi, Kasseissa oli pientä arkuutta muutaman tunnin.

  Illalla videota katsellessamme siippani lupasi, että seuraavalla kerralla on hänen vuoronsa saada käsittely. Minäkin haluan uuden käsittelyn mahdollisimman pian. Minä olen tykästynyt vanhempiin miehiin vaikka olen seitsetoista. Menen tyttömaisesti pukeutuneena, toppiin ja mii mekkoon. Ja kun kiva ukko löytyy niin humalassa vilauttelen hameen alle ilman alkkareita.

  Sitten viedään hotelliin naitavaksi. Vanhemmat tykkää kun rukkaa kunnolla vaikka ei aina seiso kunnolla. On kiihottavaa kun saa munaa puristella kunnolla ja kiveksiä että toiset vakittaa jalat levällään.

  En ole ikäisteni kanssa ollut kun pari kertaa, vanhempien kanssa varmaan kuusikymmentää kertaa laskut mennyt sekaisin kun ei kaikkia muista. Tulin just kotiin, kävin tuolla Espoonkartanon luonnossa katselemassa kesäistä luontoa. Siellä oli todella isoja nokkosia, katkaisin sellaisen ja painoin lehtien alapinnan terskaani vasten, painoin monella eri lehdellä ja nokkosten polte levisi terskaani.

  Tuntui kipeältä mutta nautin siitä, pidän siitä että kaluuni sattuu. Nyt kun tuosta on kulunut tunti niin tuntuu kuin jokin järsisi terskaani, nautin tuosta tunteesta ja toivon että kihelmöinti jatkuisi pitkään, rakastan tätä tunnetta! Kyllä nokkoskuuri tekee hyvää palleille ja mulkulle. Edellä mainittiin jossakin viisi vihtaa, pitää olla niin että tuntuu ,lasketaan ajassa vaikka 20 minuuttia yhteen menoon. Eihän yksi nokkosvihta kestä pitkään. On parempi että toinen tekee vihtomisen.

  On parempi että hakataan vain pallit ja mulkku , reikä muovipussiin ja vedetään vehkeet siitä läpi. Sitten vain riittävästi nokkosia, ensimmäiset pistelee kovin , mutta sitten on päällä vain kova polte. Muvihanskoilla purisstellaan ja hierotaan kunnolla. Kun on esinahka takana niin tulee hyvä turvotus, ei saa lopettaa kesken kun on päätetty että sen jatkuvaa hieromista se 20 minuuttia. Sen jälkeen on paikat niin turvoksissa että ei mene nahka kunnolla takaisin päälle ja polttelua tuntuu pari kolme tuntia sen jälkeen, on kuin miljoona muurahaista laukkaisi palleilla ja mulkulla.

  Pallit kannatta hieroa eritisen hyvin nokkosilla, nahka tulee näppylöitä täyteen niinkuin mulkussakin. Palleja kannataa venytellä välillä että saa kunnon käsittelyn. Ihoonhan tulee reikiä nokkosen piikeista ja tulee varmaan hiukan vertakin , siitä ei kannata välittää, varsinkin jos hakkaa kovemmin. Käsittelyn jälkeen kannattaa heti käsitellä iho kamferitipoilla, sitä et kyllä tee itse , polttelle niin maan perusteellisesti.

  Kannattaa varautua kaikkeen tähän niin että sopii dominan kanssa että sidotaan kiinni että ei pääse karkuun. Siinä ei tule kyseeseen mitkään turvasanat jos meinaa lopettaa kesken session, kivuista ei pääse eroon. Jos haluaa vielä jatkaa niin kannattaa ottaa kesäaikana pihan kivien alta kusiaisia purkkiin ja kun edellä mainitut tehty niin mulkku purkkiin nahka takana ja sitten nahka eteen niin että jää kusiaisia nahan alle ainakin ja sitten puristelua että erittävät happoa. Tuosta poltteesta ei sitten pääse eroon kuin ajan kanssa ,vähintään tunti, ei auta vesi eikä mikään.

  Jos on oikein kova halu kärsiä niin voi jatkaa pyykkipojilla palleille ja mulkkuun niin paljon kuin sopii ja sitä puoli tuntia ainakin niin että domina heiluttelee kovin vehkeitä ja sitten ottaa yksi kerrallaan hitaasti pyykkärit pois.

  Ennätys pyykkäreitä on yli kun toinen ne laittaa vieri viereen ja venyttelee pallit kunnolla. Aloitin tämän keskustelun aikoinaan ja siitä kertyi pitkä viestiketju. Minun kullini on saanut edelleen nauttia nokkosista, muurahaisista, pyykkipojista ja terskan raaputtamisesta verille neulalla.

  Hyvä keskustelunaihe, mutta tuntuu rönsyilevän. Nokkos käsittelyä voi tehostaa sitomalla kivekset tiukasti venytyksen jälkeen jolloin nahka tiukalla ja herkkyys todella tasokas. Sido myös kullin ja kivesten juuresta niin terskan kimmoisuus huipussaan. Tässä vaiheessa käsittely on jotakin muuta kuin nokkosilla huiskiminen ja mainittu 20 minuuttinen tuntuu käsittämättömän pitkältä. Tunne säilyy useita tunteja. Vastaa alkuperäiseen viestiin Peniksen käsittely Millä tavoin olette käsitelleet vehkeitänne.

  Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Eri asia on, jos mies voi hyvin antaa läimäytellä, mutta ottaa rangaistuksena naisen aika rajustikin. Jotenkin se tärkein elementti miehen kanssa nimenomaan on, että mies ei ole pelle eikä luuseri, vaan alkukantaisen raju.

  Olen samaa mieltä, ettei pelkästään alistuva mies kiihota naista. Meillä homma toimii niin että kun naiseni on kurittanut minua riittävästi, otan hänet alkukantaisesti, rajusti, tehokkaasti monessa asennossa ja kauan! Nautimme sessiosta todella paljon! Ehkä tässä on joku kuvio? Amoremiio on väkivaltainen, mut haluaa alistua sängyssä. Itse olen erittäin rauhallinen, mutta sängyssä kiihottaa kyllä kovasti, kun sitoo naisen, ehkä ruoskiikin, kaataa kynttilästä kuumaa nestettä iholle, härnää, pitää kiinni ja lopulta ja miksei välissäkin nussii hana kaakossa, pistää ottamaan poskeen melkein oksennusrefleksiin asti.

  Punainen läimäykset pyllyssä lopulta vaan lämmittävät kuten myös spermatahrat ympäri vartaloa, nännit on kauniit sinisenä. Niin sanotaan että valta-asemassa olevat henkilöt ovat alistujia seksifantasioissaan, mutta totta sekin että naisnäkökulmasta tuollainen alistuja voi olla aika säälittävä tyyppi, eipä ole tullut ajateltua asiaa tuolta kantilta.

  Niilo Nöyrä , Ovat usein alistuvia petipuuhissa ja on jonkunlaista alistumisfantasiaa.. Joku nainen ehkä pitää heitä säälittävinä sen takia, mutta ko. Johtotehtävistä pitää joskus saada lepoa. Hmm, itse olen huomannut, että alistuvaisuus ja dominoivuus sängyssä korreloi käänteisesti sen kanssa, miten nämä ominaisuudet ilmenevät miehessä esim.

  Usein "pehmoilta" ja nallekarhumaisilta tai hillityn pedanteilta vaikuttavat miehet yllättävät iloisesti sängysä ottamalla rajun dominoivan roolin. Arrogantit ja itsevarmuutta huokuvat miehet puolestaan nauttivat kokemukseni mukaan yllättävän usein todella vahvasta henkisestä nöyryyttämisestä ja fyysisestä alistamisesta.

  Itse olin nuorempana seksuaalisesti varsin dominoiva nainen ja viihdyinkin näiden wc: Miesmaku on muuttunut enemmän siihen hiljaiseen mutta seksiä ja rauhaa uhkuvaan nallenkörilääseen. Pitääpäs mennä pussaamaan miestäni. Minä haluan erotella nuo seksifantasioiden alistujat ja sitten oikeasti alistuvat ja naiset jotka alistavat miestä kokonaisvaltaisesti. Monesti tuo alistaminen kohdistuu makuuhuoneeseen piiskan ja käsirautojen kera mutta tuo ei ole oikeaa alistamista se on sitä leikkimistä.

  Oikea alistaminen voisi olla kotikuria jossa mies laitetaan nyrkin ja hellan äliin" noin kuvainnollisesti. Noin itse ainakin haluan koke alistumisen ja sellisesta juuri pidän. NAinen on se Herra talossa mentaliteetillä. Ymmärrän että itse alistuvat enemmän tai vähemmän naiset kokevat asian näin ja haluavat dominoivan seksikumppanin, itse taas en tiedä mitään niin seksikästä kun piiskattu mies anelemassa armoa.

  Toisen tykkää äidistä ja toiset tyttärestä, niin se vaan menee, eikä siinä ole mitään väärää. Peniksen ja kivesten kanssa kannattaa käyttää äärimmäistä varovaisuutta.

  Kiveksiä ei saa lyödä yms "teräviä" iskuja vaan puristaa varoen ettei kivekset "luiskahda". Haluathan voida käyttää niitä seuraavallakin kerralla Itse eksyin sm: Seurustelimme ja harrastimme pelkkää "vanilijaseksiä" ja hetkittäin pientä kinkyilyä karvakäsirautasettiä ja se oli iha tyydyttävää molemmista. Parin vuoden jälkeen mies kertoi lopulta suoraan haluistaan ja kokeilin ja alistin häntä ekaa kertaa todenteolla. Session jälkeen mies melkein itki onnesta.

  Minä taas annoin itselleni luvan haluta sitä. Olin aina pitänyt tarvetta satuttaa ja alistaa pahana asiana.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *